Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiúnak általában a lánytól csak szex kell?
nem
vannak akik szeretik is a lányt
hát... nehéz a kérdés pl. a barátom ilyen (miden lányt csak leakar fektetni)
én a barátnőmre 2 évet vártam de megérte...!
nem is és igen is
Nem. Bármily hihetetlen, de a férfiaknak is szükségük van az érzelmekre, de nekik mindig erősnek kell lenni.
Természetesen vannak kivételek, akikre vonatkozóan a kérdésre igen a válasz.
Mint minden általánosítás, ez sem állja meg a helyét.
Minden ember más, hidd el legalább annyian, vagy többen vannak, akik felnéznek a nőkre, mint akik csak kihasználnák őket.
Szerintem fiatalon, diákként sem igaz.
De később már határozott nem.
Én olyan lányt kerestem, akire úgy tudtam tekinteni, mint a leendő gyermekeim édesanyjára. Szerencsére megtaláltam.
Jól vezeti a háztartást. Szeret finom ételeket sütni, főzni. Emlékszem, hogy a feleségem brassói aprópecsenyével és csokiöntetes piskótával fokozta - amúgy is ellenállhatatlan - vonzerejét.
Tisztán tartja a lakást. Jól el lehet vele beszélgetni. Emeli a baráti társaság színvonalát. Megbízunk egymásban, nincs féltékenység.
Az áruházakban céltudatosan vásárol, nem szórja felesleges cikkekre a pénzt.
Tudja, hogy milyen ruhák állnak jól -nekem is -, ismeri a gyerekek méretét - meg az enyémet is -.
Gondozza a veteményes kertet, és a háziállatokat. Már kikeltek a palánták, ha elmúlnak a fagyok kiülteti őket a kertbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!