Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fog ezutan jelentkezni nalam?
Benne van a pakliban, de túlságosan bizonytalan mind saját magában, mind pedig abban, hogy mennyire jössz be neki... max. 5% esélyt adnék rá, hogy lesz a storyból valami, ne éld bele magad túlságosan.
Mindenesetre legalább volt annyi vér a pucádban, hogy merj társalgást kezdeményezni, elkérni egy kontaktot, csak így tovább haver és előbb-utóbb rádmosolyog majd a szerencse! Legyen tököd, hajrá! :)
Ez szerintem egy nagyon aranyos történet:)
Ha nem érdekelnéd egyáltalán, akkor nem ment volna oda hozzád. Én el tudom képzelni egyébként, hogy teljesen új emberként egy új városban nem a randizás a priorotád neki, mert lássuk be időt és energiát követel és lehet egyelőre nem akarja, hogy ez lekösse az életét, amikor azon vagy, hogy azt újra összerakja. Lehet klisé, de én hiszek abban, hogy vannak esetek amikor az időzítés nem annyira jó.
Szóval szerintem van rá esély, hogy fog keresni, csak éld az életed és ha úgy kell alakulnia, akkor fog. Ha meg nem, akkor is egy aranyos történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!