Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiábrándult belőlem vagy túlgondolom? 27N
Megismerkedtem egy 33 éves férfival. Az első pár randin minden jól ment, rengeteget nevettünk és nagyon hasonlóak vagyunk. A terveink is ugyanazok a jövőben (család, gyerek).
Viszont tavaly volt egy 1 hónapig tartó ismerkedő fázisom valakivel..hamar kimutatta a foga fehérjét, csak arra hajtott hogy ideköltözhessen a lakásomba hogy ne kelljen albérletet fizetnie (egy olyan embernek büszkélkedett vele akit én is ismerek, és visszamondta nekem). Amikor megmondtam neki hogy nem kívánom vele folytatni a dolgot, akkor nagyon kapálózott utánam. De amikor elfogyott a türelme akkor elhordott minden k.vának, fenyegetőzött hogy megver mert én csak játszadoztam vele stb…én akkor letiltottam és azóta se hallottam felőle.
Múlt hétvégén elmentünk kirándulni a mostani férfival, raktunk is fel közös képet fb-ra. Mint kiderült, ők régen egy iskolába jártak és ismerősök fb-n, de csak köszönőviszonyban vannak.
Amikor meglátta az az elmebeteg a képet, írt egy hatalmas regényt a mostani férfinak hogy vigyázzon velem mert én csak átb.szom a férfiakat, neki is elhordott minden r.bancnak és hasonló kedves dolgok..
Elmondtam neki hogy miért csinálta ezt, azt mondta hogy nekem hisz és hogy ha igaz is lenne, őt nem érdeklik a múltbeli dolgok. Nagyon örültem neki hogy így áll hozzá, de amikor találkoztunk éreztem hogy megváltozott a viselkedése. Előtte szinte minden alkalommal elmondta hogy ő ilyen gyönyörű nőt még nem látott sem külsőre sem lelkileg, és hogy nagyon büszke lenne ha ilyen párja lenne. Mindig kedveskedett, de azóta nem kaptam egy bókot sem.:( Ugyanúgy keresi a társaságom, írja hogy várja hogy velem legyen de én érzem hogy azóta más, mintha már nem lenne olyan lelkes.:(
Arra gondoltam hogy lehet most kicsit visszavett a lendületből, mert benne van a félelem hogy mi van ha esetleg mégis igazak az állítások rólam ezért ő maga akar megbizonyosodni róla hogy nem vagyok ilyen. Nagyon kedvelem és nem szeretném elveszíteni egy ilyen aljas ember miatt.
Szerintetek mi az oka annak hogy másképp viselkedik?
Még nem nem is szexeltünk.
Abban igazad lehet, hogy nem volt annyira elvarázsolva ahogy előadta ha ilyen könnyen elbizonytalanodott.
Mondjuk jó lenne tudni, hogy mióta ismerkedtek, mert ha még viszonylag az elején jártok a dolognak, akkor érthető a részéről, hogy bár hisz neked, de mégis benne van a félsz, hogy mi van, ha téved és most emiatt óvatoskodik. Azért a harmincas éveiben járó embertől nem elvárható, hogy vakon bízzon, mint egy tapasztalatlan tini, főleg egy ilyen intermezzo után.
Én a helyedben mindenképp tisztáznám vele, hogy érezhetően megváltozott a hozzáállása és hogyan képzeli el a továbbiakat. Aztán, ha csak lebegtet, bizonytalankodik vagy megpróbál rávenni, hogy bizonyíts neki, miközben te nem csináltál semmi rosszat, akkor én is elengedném. Viszont ha időt kérne, hogy jobban megismerhessen és az alapján tudjon neked bizalmat szavazni, abba belemennék.
Szerintem ha csak szexre menne, akkor nem adná jelét az elbizonytalanodásnak, hanem pont még lelkesebb lenne, hogy minél hamarabb sor kerülhessen rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!