Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért törődnek jobban az olyan nőkkel akik k#rv@k, vagy ha nem is akkor olyanok akik tapadnak és megjatsszák a személyiségüket?
Azoknak kb. mindent teljesítenek: pl. Gyakori Randi étteremben, 3-4 napos kirándulás, virágok stb. Kérés nélkül is megcsinálják, na de ha kérnek valamit akkor azt is megteszik. És sokszor előfordul hogy nem is a legjobban néznek ki. ( Több férfi véleménye alapján, nem csak női alapján, pláne nem irigység miatti lehuzas)
Míg más nők ,aki kedvesek úgy hogy nem játsszák meg, érdekes
saját személyiségük van, meg normálisan törődik a férfival, ő is ad kisebb ajándékokat, csinálnak programokat de mégsem fektet a férfi annyit a nőbe hiába megtehetné.
Most akkor azok a férfiak annyira szerelmesek ezekbe a nőkbe akik k#rv@k, vagy félnek elveszíteni őket és próbálják kielégíteni a nők vágyaikat, hogy maradjanak?
18.
Aki okos, miért vitatkozna folyamatosan? Tehát bólogató cicababákat akarnak.
Aha..
#22 Aki okos, az megérti az összefüggést.Céltudatos, okos, stb stb nőkről írtál.Ez a gyakorlatban gyakran úgy néz ki, hogy állandóan a f*szméregetést csinálja a kapcsolaton belül, amire a férfiak többsége nem vevő.
Én ismerek nagyon okos, céltudatos nőket, akik mindent kiénekelnek a sikeres, jómódú férfiakból.Hát nem, nem olyan módon teszik, mint amit fentebb említettem, vagy amit te elképzelsz.De pont azért képesek rá, mert okosak.
24. Szerintem te a narcisztikusokra gondolsz.
Ne vedd őket egy kalap alá, mert nem tudod miről beszélsz. :)
26. Elnézést?
Akkor válassz egy buta, bólogató kiskutyát. De egy érett, okos nő, nem így viselkedik mint amit te leírtál.
Itt lezárták veled, látszik hogy frusztrált vagy és csak sírsz.. :')
vann hogy az ember olyannal foglalkozik akit meg akar ismerni.. valami újdonság. ezt én se értem pontosan. sajnos az ember ráunhat a közeliekre :/ akikkel a legjobb kalandokat élhetnék át.. ez van :/
jó barátokat pl én is keresek... ott lettek volna a régi gimisek meg ált iskolások.. egyetemiek stb.. de valahogy az nem kellett :DDD
ez van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!