Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hölgyek, lányok a véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lacighj91 kérdése:

Hölgyek, lányok a véleményetekre vagyok kíváncsi. Meghirdettem magam több helyen is, ezzel a szöveggel: Ha lenne három kívánságod, mi lenne az? Tudnám teljesíteni?

Figyelt kérdés

Hölgyek, lányok, mi lenne az amire igazán vágynátok? Talán egy komoly, megértő párkapcsolat, vagy csak egy futó kaland? Esetleg kirándulás, utazás, wellness? Esetleg csak egy kis beszélgetésre vágysz, vagy egy ölelésre? Keress bizalommal, ne agyald túl, nem veszíthetsz semmit, maximum nyerhetsz.

Raktam fel képeket is magamról (állítólag jóképű srác vagyok :))

Szerintetek erre lesz jelentkező, egyáltalán van ilyesmire igény? Annyi magányos ember van, akinek lehetne sokkal vidámabb és jobb élete. Egy kis kirándulás, beszélgetés nagyon sokat tud jelenteni bárkinek. Persze gondolom ilyenkor mindenki gyanakodik sajnos, hogy milyen ember lehetek én, pedig én semmi mást nem akarok, mint egy kis örömet csempészni az emberek életébe. Írjátok meg, hogy szerintetek ez működőképes dolog, illetve lenne rá igényetek?

Persze mielőtt valaki azt gondolná nem pénzért csinálom, sőt akár álom én a költségeket.

32/F

#szex #párkapcsolat #társkereső #szenvedély #Megbízható férfi #Túra partner
2024. márc. 24. 14:49
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Ha gondoljátok majd beszámolok róla, ha lesz eredménye, de amúgy eddig még nem volt. :D
2024. márc. 25. 13:02
 12/16 anonim ***** válasza:

"Talán egy komoly, megértő párkapcsolat, vagy csak egy futó kaland?"

Erre egy ember nem alkalmas. Vagy az egyikre, vagy a másikra alkalmas.

És hogy melyikre, attól függ, hogy

"nem veszíthetsz semmit, maximum nyerhetsz"

ez tényleg így lesz-e a gyakorlatban vagy beszerez egy zaklatót...

Aki komoly, megértő párkapcsolatot keres, nem akar egy olyan férfit, akinek a futó kapcsolat is megy, aki meg futó kapcsolatot keres, nem akar egy olyan férfit, akiben benne van a komoly, megértő párkapcsolat potenciálja.

FIX személyiséget keresnek, egy fix jellemet, aki pont hozzájuk illik.

Ha szeretnél párt, menj egy önismereti analízisre, hogy megtudd, te melyik vagy, vagy valami másfajta vagy?...

Az is érdekelne, eddig hogyan történt az életben, hogy mind a kettőt űzted?...

2024. márc. 25. 13:09
 13/16 A kérdező kommentje:

Egyszerre nem űztem a kettőt, azokban az években, mikor volt komoly kapcsolatom, nem voltak kalandok, illetve ez fordítva is igaz. Valószínű igazatok van és ez tényleg nem egy működő dolog ebben a formában.

De mi lenne a legjobb megoldás?

Lányok: írjátok meg mi lenne az, ami tényleg felkeltené az érdeklődéseteket, egyáltalán van olyan? Volt már olyan valakivel, hogy látott egy srácot valamelyik társkeresőn akár, ráírt és abból tényleg lett is valami, akár kaland, akár más? Főleg az érdekesebb, különleges történetekre lennék kíváncsi, ha már volt ilyen valakinek. Esetleg srácok is írhatnak, ha van ezzel kapcsolatban tapasztalatuk.

2024. márc. 25. 17:37
 14/16 anonim ***** válasza:
Épp társkeresőből ismerkedtem meg az aktuális párommal... nekem nem az kellett, hogy "felkeltse az érdeklődésemet" / sokkoljon / feltűnő legyen. Inkább a profilt olvastam el, megvoltak a vízválasztó dolgaim (pl. magyar legyen, budapesti legyen, legyen legalább egy közös hobbink, ne legyen gyereke, komolyat akarjon) és ne taszítson külsőre, utána meg úgyis kialakul, ha a beszélgetés jó és az első randi is az.
2024. márc. 25. 17:46
 15/16 anonim ***** válasza:

Én már leírtam a 12.-ben.

Meg korábban is.

2024. márc. 25. 18:32
 16/16 anonim ***** válasza:

12 nek adtam pluszt

A kerdezonek pedig ez nem igy megy hogy te megkerdezed es megmondjak es te megcsinalod

Az a buli hogy te eleve azt adod amit ok keresnek.

Erre menetkozben raerzel vagy oszinten dumalva megegyeztek

2024. máj. 25. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!