Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nőként ha első csók közben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként ha első csók közben a férfi megsimogatja a feneked ahhoz mit szólsz?

Figyelt kérdés
Rácsapsz a kezére és azonnal vége nincs tovább vagy ilyenkor mi van?

2024. márc. 22. 11:45
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
53%
Hát legyek prűd nyugodtan, de nekem nem férne bele, hogy az első csók közben simogatná a fenekem. Arra gondolnék, hogy csak meg akar pont pont pont és egyáltalán nem bír magával. Nekem ilyesmi nem jön be. Többszöri csókolózás után lehet róla szó, de az első csók csak csók legyen. Nem azt állítom, hogy ne simogassa a derekam, hátam, hajam, de ne már a melleim, hátsóm, vagy elől.
2024. márc. 22. 14:37
 32/42 anonim ***** válasza:
41%

"a fenék markolászása meg a mocskos, bűnös, állatias, lealacsonyító testiség, amit menni kell meggyónni"

Bűnösnek nevezni egy viselkedést vagy érzést eléggé vallásos szagú.

A meggyónás is vallásosságot alapoz.

Plusz alapjáraton mi is ugyan olyan állatok vagyunk, mint egy kutya vagy macska, esetleg egy kisegér vagy az oroszlán. Mindent amit írtál csak vallásos emberektől hallod, évek óta ezzel (is) foglalkozok.

2024. márc. 22. 14:41
 33/42 anonim ***** válasza:
69%
32. kozben ok a legbetegebbek a szexben..
2024. márc. 22. 15:31
 34/42 anonim ***** válasza:
100%

#32 De értsd már meg, hogy nem én voltam az, aki bűnösnek tekintette.

#33 Már akinek sikerül kitörnie a gátlásokból, mert valaki odáig sem jut el, hogy magához tudjon nyúlni bűntudat nélkül.

2024. márc. 22. 16:47
 35/42 anonim ***** válasza:
0%

Közvetlen az eredeti kommentre reagáltam amire úgy válaszoltál, mintha te írtad volna.

Most mit is szeretnél mondani?

2024. márc. 22. 16:55
 36/42 anonim ***** válasza:
Nem mindegy hanyadik randi utan tortent a csók. És az alakuló kapcsolat minősége sem.
2024. márc. 22. 17:13
 37/42 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon egyén függő a hölgyeknél. Nekem az első barátnőim kifejezetten prűdek voltak a kapcsolat elején, volt aki nehezményezte a kapcsolat elején ha megfogtam a fenekét(nem társaságban). Aztán összejöttem egy olyan lánnyal aki mondhatni szexmániás volt a korábbi barátnőimhez képest, ő akkor volr kiborulva ha naponta nem volt szex vagy az utcán úgy mentünk, hogy nem karoltam át és fogtam a fenekét. Emlékszem az első randin csókolózás közben megjegyezte, hogy nem csíp, nem harap, meg lehet fogni. :)
2024. márc. 22. 21:01
 38/42 anonim ***** válasza:
49%

Engem nem zavar, ha már a csóknál járunk, simogasson, persze, én is őt.

Csak akkor tudok csókolózni, amikor megvan a vonzalom, szóval ha a csók következtében végül leteper - nyugodtan.

2024. márc. 24. 07:56
 39/42 anonim ***** válasza:
50%
Én megfognám a kezét, eltolnám és mondanám, hogy bocs, ez nekem túl gyors és itt a vége.
2024. márc. 25. 16:19
 40/42 A kérdező kommentje:

# 39

egy simiért már dobnád is azonnal?

2024. márc. 25. 18:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!