Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Interneten vannak olyan nők,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Interneten vannak olyan nők, akik komolyak?

Figyelt kérdés

Legalább olyan szintű "komolyságot" várok, hogy nem etet másokat a hazug meséivel, őszinte. Meg persze az sem hátrány ha hajlandó találkozni is, és ezt megelőzve telefonon beszélgetni.

Az a tapasztalatom sokan elvárnák napokig az üres csetelgetést egy felnőtt 30-as férfitól. Ha pedig mondom hogy ez nekem így nem pálya, akkor én vagyok a bunkó meg a felszínes.

2024. márc. 16. 14:46
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Találkozáshoz nem ragaszkodom, de azért nem igaz hogy mai világban olyan nagy dolog egy telefonálás.

Nem kell érte az utcasarokra sem menni 🤣

2024. márc. 16. 16:46
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Azok után, 10ből 9 pasi mocskosan büdösen meló után beállított randira, én meg fél napot készülődtem frissen tisztán, ezek után nem vagyok hajlandó senkivel sem találkozni ha nem beszéljük át a dolgokat előre, hogy egyáltalán megérje nekem időt pénzt pazarolni arra hogy találkozzak.

Úgyhogy aki nem hajlandó beszélgetni párszor, majd telefonon, annak esélye sincs hogy talizzunk.

47N

2024. márc. 16. 16:55
 13/27 anonim ***** válasza:
66%
Idegennel telefonálni? Kínos. Lehet, hogy tök jól elbeszélgetnél vele, ha már írásban lenne alapja a kapcsolatnak. Aki rögtön le akarja az idődet foglalni a telefonálással, azzal a párkapcsolat is olyan lesz, hogy mindenki álljon neki vigyázzba.
2024. márc. 16. 16:56
 14/27 A kérdező kommentje:

#13 nem első perctől akarok telefonálni. Majd ha belemelegedtünk a beszélgetésbe.

"Aki rögtön le akarja az idődet foglalni"

Kicsit gondolj bele abba is, hogy írogatni mennyire sok idő, és cserébe az csak egy lassú, verbális kommunikáció. Nem igazán spontán és nem is túl személyes. Szóval messzire menő következtetést írtál, és -ami izgalmasabb, szerintem egyúttal- kontraproduktív, valamint pesszimista is voltál. De azért azt tudd, hogy a világ nem csak fekete fehér. Aki egyedülálló, az nem biztos h magányos. Aki ismerkedik, az nem biztos, hogy görcsösen kepeszt egy párkapcsolatért (de jó esetben szexért sem görcsösen).

#12 Kedves hölgyem!

Nyitott ajtókat döngetsz 😋 Azt írod, mostantól előfeltétel lesz a telefonálás. Ez számomra csak kedvező. Azt nem értem eddig miért nem volt neked kézenfekvő. Én igyekszem igényesnek lenni magamra (személyes higiénia), és cselekedeteimre nézve is. Illetve megtisztelem a másikat legalább annyival, hogy felkészülten érkezem. Ezért tart nekem egy tojasrántotta is 30-35 percig. De az "olyan is". Mindegy, most ez lehet negatív reklám volt. Azért azt még elmondom, hogy nem vagyok egy szőke herceg, viszont torzszülött sem. Ha van kedved csevegni vagy bármi, akkor itt elérsz. Szeretettel fogadom 😉

2024. márc. 16. 17:44
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Online ismerkedtem én is. Amikor a párommal elkezdtünk beszélgetni, pont covidos voltam. Az ő szülei idősek és betegek, emiatt nem találkozhattunk (egyetem alatt kezdetben otthon lakott velük), így 1 hónapig videochateltunk minden nap!

Persze nagyon vágytunk már találkozni, de sajnos nem volt rá nagyon lehetőség ilyen körülmények között.

Ebből csak azt szerettem volna kihozni, hogy azért pár napig szeretnék beszélgetni a potenciális randi partnerrel,mielőtt talalkozunk, hogy egyrészt ne legyen teljesen idegen, másrészt meg el tudjuk dönteni egymásról, hogy passzolunk e annyira, hogy randira menjünk, le tudjuk e kötni egymást beszélgetés közben.

25N

2024. márc. 16. 18:07
 16/27 A kérdező kommentje:

#15 Köszönöm, amit írtál az egybevág az én elgondolásommal. Feltéve ha a videochat nem hetekkel az első interakció után kezdődött.

Másrészt nálatok vismajor volt. Nem ugyanaz

2024. márc. 16. 18:15
 17/27 anonim ***** válasza:
Neeeem, szerintem 2-3 nap után kezdtünk el videochatelni, de akkor órákat. Pont tavasszal, egyetemi szünidő alatt, úgyhogy rá értünk :)
2024. márc. 16. 18:19
 18/27 A kérdező kommentje:
2-3 nap. Határeset. Egy érdekes kérdest engedj meg (amit én is utálnék a helyedben, so sorry). Te magadat külső alapján hányasra értékeled 10-es skálán? A pasit hányasra~ (külső alapján)?
2024. márc. 16. 18:24
 19/27 anonim ***** válasza:

Sosem skáláztam, valaki vagy tetszett vagy nem. Volt olyan srác, aki csúnya volt, de bejött, volt olyan helyes férfi is, aki viszont nem tetszett, ezért sincs értelme pl a pontozós rendszernek.

De ha mondanom kene, akkor magamnak 8-9 vagyok, párom is ennyi :D

2024. márc. 16. 18:33
 20/27 A kérdező kommentje:
Köszi 19. És mégegyszer bocsi. Én sem szeretem az ilyesmit, mellőz mindent amitől emberek leszünk.
2024. márc. 16. 18:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!