Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiuk! Ti mit szeretnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Ti mit szeretnétek látni a lányon első randin? Farmer+poló, ing+szokny, szoknya+poló? Stb.

Figyelt kérdés
(értelemes válaszokat várok! ) Segítsetek!
2010. okt. 25. 15:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Semmilyen ruhát.
2010. nov. 6. 15:28
 12/18 anonim ***** válasza:
47%
Sziasztok. Szerintem, egy átlátszó ing melltartó nélkül, és loknis miniszoknya. F.
2010. nov. 6. 15:34
 13/18 anonim ***** válasza:
Szerintem abban menj, ami te vagy, amit anélkül is hordani szoktál, ha nem vagy szoknyás típus, akkor ne húzd fel azt, mert feszengeni fogsz benne.
2010. nov. 6. 16:03
 14/18 anonim válasza:

attól függ, mit akarsz a pasitól. ha szexet, akkor miniszoknya, csizma.

ha komolyabb a cél, akkor komolyabban öltözz fel.

2010. nov. 6. 16:08
 15/18 anonim ***** válasza:
én mindig abba megyek amibe jól érzem magam..ha nappal megyek akkor farmer és ami megy hozzá ami tudom hogy jól áll tudom ha leveszem a kabátot akkor az óda illő atól is függ hova mentek.. És minek szánod lefekszel e vele vagy csak ismerkedéses vagy már jártok ...este nagyon jó a bőr naci:P mert az kiadja a formád egy hosszú felsővel egy kis pulcsi nyaklánc smink stb.. Akármi mi is lesz rajtad jobban figyelj arra mit beszélsz nézz a szemébe ne hagyd hogy zavarba hozzon..:P nyugodt legyél és ha úgy van ne igyál sokat..:) Remélem tudtam segíteni L/16:)
2010. nov. 6. 16:14
 16/18 Toreador ***** válasza:
100%
Szerintem ez attól is függ, hogy milyen helyen randiztok. Mondjuk egy puccos étterembe nem lenne illendő megjelenni farmerban, pólóban meg sportcsukában. Ha már randiztok, akkor gondolom ismeritek egymást, láttátok már egymást a hétköznapokban, és úgy tetszettetek meg egymásnak. Akkor csak így tovább, adjátok magatokat, és nem lesz baj (ha eddig miniszoknyás, tűsarkús plázapi**a voltál, akkor maradj az; ha sportos vagy deszkás csajszi, akkor meg az. Nem kell csak azért puccba vágni magad, mert most "randi" címszó alatt találkoztok. CSAK TERMÉSZETESEN!!!
2010. nov. 6. 16:37
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
azt amit bármikor máskor is felfog venni, ne játssza meg magát ne mutasson mást mint ami valójában. én sem öltözök különlegesen első randira. persze, a kedvenc pólóm veszem fel ami talán legjobban áll, de azt ugyanugy felveszem hétköznap is néha, szal nem kiöltözés, kis figyelem max...
2010. nov. 6. 20:34
 18/18 anonim ***** válasza:
Értelmes választ vársz. Akkor miért nem értelmes kérdést teszel fel. Sok hülye még mindíg azt hiszi hogy a ruha a lényeg.
2013. szept. 8. 07:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!