Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az intelligencia vonzóbb,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az intelligencia vonzóbb, mint bármi?

Figyelt kérdés

Ezelőtt sosem értettem, hogy az intelligenciát miért mondják annyira szexinek.

19 éves lány vagyok, egy konditeremben vagyok pultos suli mellett. Van egy srác, aki leült hozzám már többször, mert rendelt valamit, de közben beszélgettünk.

Alacsonyabb, átlagos alakja van (inkább kicsit ducibb), a haja sem épp a legdivatosabb, az arca viszont nagyon aranyos, 27 éves.

Minden szavából átjön, hogy egy intelligens, úriember, nagyon kedves velem. Sokat beszélgettünk, azután is, hogy már megitta. Éreztem közöttünk azt a kémiát, végig a szemembe nézett, beszéltetett, ő is beszélt, nem sietett végképp el. Érdeklődést mutatott, én meg ittam a szavait.

Nagyon rég éreztem ilyen vonzalmat valaki felé, pedig ha nem kezdünk el beszélgetni, tuti, hogy fel sem figyelek rá. De most már annyira szexinek találom őt, nagyon kíváncsi vagyok rá.

Tapasztaltatok már hasonlót?

2024. febr. 22. 00:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
52%
10 Kondikban is van pultos, mert szoktak lenni bárok, ahol vehetsz shake-et, gyümölcslét stb edzés után. :)
2024. febr. 22. 17:08
 12/16 anonim ***** válasza:
35%
gondolom csak a pufin látszik hogy van lové ami = intelligencia.. noi gondolkodás. Amikor egy férfi elkezd beszélni a pénzről és aranylag értelmesen rakja össze a mondatokat a nők szeme egyből csillan ...
2024. febr. 23. 13:33
 13/16 A kérdező kommentje:

Nem tudom, én nem találok a kérdésemben semmi pénzzel kapcsolatos mondatot, amiből ilyet gondolhatnál. Nem szoktam válaszolni ilyen véleményekre, de ez most nagyon felbosszantott, mert igen vannak ilyen nők, de miért kell egyből erre gondolni?

Szerintem egy totál jóindulatú kérdést tettem fel, nem értem az embereket, akik egyből ilyen következtetéseket vonnak le. Talán nem tetszhet meg valaki tényleg a személyisége miatt?

2024. márc. 6. 00:27
 14/16 Barito ***** válasza:
Kedves kérdező, te is tudod, hogy nem a másik személyisége fog meg. Azt barátságnak mondják.
2024. márc. 6. 08:53
 15/16 anonim ***** válasza:
Mai világban minden érdekből történik, ezen nincs mit szépíteni.
2024. márc. 6. 09:05
 16/16 anonim ***** válasza:
foleg egy kondi teremben az izmos és joképu csoro ferfiak kozott pont a pufi pénzes ficko lelket es szemelyisget talalja meg.. a valosag nagyon nem ezt tamasztja ala de meg a filmek se.
2024. márc. 8. 15:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!