Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Háromszor lemondtam a randit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Háromszor lemondtam a randit egy nővel és emiatt nem áll szóba velem. Mi a véleményetek, kinek van igaza?

Figyelt kérdés

Családi ok miatt le kellett mondjam, javasoltam hogy egy hét múlva ugyanúgy szombat délután. De sajnos akkor aznap is le kellett mondjam, megint javasoltam ugyanúgy a következő szombatot de aznap megint kiderült, hogy megint nem érnék rá.

Azóta nem reagál semmire. Írtam neki, hogy családi ok miatt nem tudtam vele találkozni, de semmi...

Ezt komolyan nem lehet megérteni vagy egy elfogadni? Nem tartozom neki elszámolással, hogy emiatt besértődjön.. Előtte egy hónapig jól ment az online kommunikáció, ha emiatt offol akkor nem is akarta igaz?

2024. febr. 9. 13:51
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezt kiírnád, hogy a nő 3x lemondta, te is azon filóznál, hogy másokat is hülyít, és válasznak is ezt kapnád.
2024. febr. 9. 17:41
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

"Nem tartozom neki elszámolással"

De. Akit 3x behülyítsz, annak igenis tartozól magyarázattal.

3x szervezte úgy a programját és készülődött és aznap(!) mondtad le.

Illetve ő sem tartozik neked semmivel, további lehetőség adással sem. Csá! Nem igaz, hogy 3x kellett lemondani a randit. Miért csak a szombat délután jó neked? Bocs, de én le is tiltottalak volna már.

2024. febr. 9. 17:47
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Pedig nem ártana előre közölni, hogy problémás a családod, és kapcsolatban is ez lenne.
2024. febr. 9. 17:49
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora egy pökhendi alak vagy… 3 lemondás zsinórban mindenkinek úgy jön le, hogy a másik csak hülyíti, de min. a sor legvégére van rakva. Mellesleg, aznap lemondani tudod, mivel jár? Jó eséllyel a másik elpasszolt más programot, máshogy tervezte volna a hétvégét, ha tudja, hogy nincs megint tali, te lemondod az utolsó pillanatban, akkor már nem biztos, hogy el tudja tartalmasan tölteni a hétvégéjét. Szóval, kellemetlenséget okozol, és még neked áll feljebb, hogy nem megértő, meg magyarázkodni kell. Arra miért nem válaszolsz, hogy te mit gondolnál hasonló szituban? És bár nem tartozik szorosan ránk, mik voltak azok a váratlan családi események, zsinórban háromszor is?
2024. febr. 9. 19:47
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

3 dolgot javaslok neked kérdező.

1. Nem csak a szombat délután létezik.

2. Lehet a családnak nemet mondani.

3. Ha nem tudsz vagy nagyon égető a helyzet minden héten, akkor addig ne ismerkedj, amíg nincs erre időd.

És csak egy kérdés. Ha 3 randit lemondtál, akkor ugye 4, azaz négy hét lesz, mire találkoztok. Minek akarsz ismerkedni, ha havonta egyszer érsz rá????? Vicces!!!

2024. febr. 9. 20:14
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Én azt gondolnám hülyének nézel és csak szórakozol. Gondold már át fordított esetben te hogy látnád a helyzetet. 😅
2024. febr. 10. 18:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!