Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mivel lepjem meg a lányt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel lepjem meg a lányt a hatodik randin úgy, hogy aznap lesz a születésnapja?

Figyelt kérdés
Még nincs kimondva, hogy együtt lennénk, de nagyon egy hullámhosszon vagyunk, ölelés, csók, tapizás már megvolt. Én bele vagyok zúgva, szeretném szülinapján meglepni. Mit vegyek?
2024. febr. 2. 22:25
 1/5 anonim ***** válasza:
69%
Jó Isten se tudja. Kérdezd meg mi tetszene neki, vagy amiről tudod, hogy tetszene neki, esetleg barátnőjétől érdeklődj iránta a kérdés kapcsán.
2024. febr. 2. 22:30
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mivel még nem jártok én valami kisebb, jelképesebb dolgot vennék, amiből tudja, hogy gondoltál rá. Nagyobb értékű ajándékot azért nem, mert még nincs kimondva a kapcsolat, és lehet megijedne tőle
2024. febr. 2. 22:36
 3/5 anonim ***** válasza:
91%
Virág, bonbon, vacsora.
2024. febr. 3. 00:44
 4/5 anonim ***** válasza:
53%
Ha nem ismered annyira, hogy tudd mit, akkor ne vegyél neki semmit. Sablon szart meg pláne ne.
2024. febr. 3. 00:59
 5/5 Dorka900 ***** válasza:
Ez sok mindentől függ. Mi a hobbija? Vagy mi a kereted? Mert ha pl.. a randik során kiderült, hogy imádja a kávét, vagy szeret olvasni, akkor kaphat mondjuk valami különlegesebb kávét, vagy könyvutalványt. Én például szeretem a felnőtt színező könyveket, szóval hasonló helyzetben ha mondjuk kapnék egy egyszerűbb,nem a legdrágább színezőt,nagyon örülnék neki,azért is, mert ebből azt vonom le, hogy figyelt rám a randi partnerem, amikor a hobbinkról beszélgettünk🙂Ha nem tárgyi ajándékban gondolkodsz, akkor akár egy közös élmény-elmenni együtt szabadulòszobába, egy romantikus helyre vacsizni, elmenni egy érdekes kiállításra, színházba stb. Csak ezek meg nyilván többe is kerülnének 🙂
2024. febr. 3. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!