Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mikor szokták a párok kimondan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor szokták a párok kimondani, megbeszélni, hogy akkor egy párt alkotnak mostantól?

Figyelt kérdés
Mihez szokták ezt kötni? Mik a tapasztalatok? Mikortól jártok hivatalosan úgymond?
2024. febr. 1. 17:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem erre nincs szabaly. Amikor úgy érzitek.
2024. febr. 1. 17:21
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ki mikor érzi.
2024. febr. 1. 17:23
 3/11 anonim ***** válasza:
79%
Az első töltött káposztától a felesegem a hölgy. Persze csak akkor, ha ízlik.
2024. febr. 1. 17:23
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Mi nem beszéltük meg. Eleve úgy ismerkedtünk, hogy mindketten komoly kapcsolatot keresünk, így miután volt csók, szex, szerettünk együtt lenni, nem volt kérdés.
2024. febr. 1. 17:32
 5/11 anonim ***** válasza:
45%
Ha nincs kimondva olyan 1-1,5 hónap környékén akkor szexkapcsolatban vagy/leszel.
2024. febr. 1. 17:33
 6/11 anonim ***** válasza:
55%

5

Soha nem volt ez így kimondva. Jó tudni, hogy az a szexkapcsolat, ahol már az első héten találkozunk egymás szüleivel, barátaival, és évekig együtt vagyunk :)

2024. febr. 1. 17:43
 7/11 anonim ***** válasza:
62%
Nálunk se volt kimondva, de általában így szokott lenni. Szerintem ha már különösen szex történt és egyszer se lett kimondva legalább nagyvonalakban, hogy többet szeretnétek vagy nem mutatjátok ki, mert pl. állandóan csak szexeltek/kevés az együtt töltött minőségi idő akkor szexkapcsolatban vagytok.
2024. febr. 1. 18:09
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Szex után
2024. febr. 1. 18:15
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez mostanában valami újkori hóbort, hogy külön ki kell mondani? Megéltem több mint 45 évet, de soha nem kellett kimondani, ha összejöttük, attól kezdve együtt voltunk.
2024. febr. 1. 20:30
 10/11 anonim ***** válasza:

9: Sajnos én nem egy olyan példát láttam (és egyszer tapasztaltam is), amikor ismerkedés közben kb. minden megtörténik, ami egy kapcsolatban szokás, az elköteleződést és a hivatalos címkét leszámítva. Az egyik fél komolyan veszi a dolgot, a másik fél viszont mellette ismerkedik, adott esetben lelép mással, és arra hivatkozik, hogy de hát meg sem beszélték, hogy együtt vannak, úgyhogy ez nem volt kapcsolat.

A legutóbbi kapcsolatomban pont emiatt mondtam a volt barátomnak még ismerkedéskor, hogy ha oda jutunk, szeretném, ha egyértelműen ki lenne jelentve, hogy ez egy párkapcsolat. Első csók után "egyeztünk meg". :)

2024. febr. 2. 01:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!