Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
199303 kérdése:
Ötletet szeretnék kérni?
Figyelt kérdés
Szóval van egy srác már 3-4hete beszélünk egymással. Interneten keresztül eddig különböző okok miatt nem tudtunk egymással találkozni:S. Mivel eddig személyesen nem bírtunk egymással beszélni így interneten keresztül nagyon sokat beszéltünk már egymással. Igazából mindketten elmondtunk egymásnak mindent. De viszont most úgy néz ki a dolog, hogy a jövőhéten végre találkozhatunk egymással mert összejön a dolog:). Viszont a probléma a következő egyszerűen nem tudom már. hogy miről beszéljünk majd mert már nagyon kezdünk kifogyni itt msn-en is a témából:(. Van valami tippetek, hogy miről tudnánk beszélni így? És tudtok valami jó helyet itt Pesten első randira? (mozi persze ki van zárva mert ott nem nagyon tudnánk beszélni:) ) Bocsi ha kicsit hosszú voltam:) Csak normális válaszokat várok:) De minden tippet szívesen meghallgatok jobban mondva elolvasok:) Előre is köszönöm:) 17éves lány vagyok a srác 22éves:)2010. okt. 23. 19:30
1/7 anonim válasza:
hát szerintem így első randinak jó lenne valami jó kis ebédlő vagy szerintem a legjobb ha elmentem a pólus centerbe és jégkoritok egyet :D ott ha nem vagy olyan jó sokat fogtok bénázni és esetleg segítetek egymásnak közelebb kerültök egymáshoz ugyan így pl bowlingnál is mert szerintem az sem rossz.
2/7 anonim válasza:
1. válaszoló vagyok :D sok sikert hozzá :D
3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen:) a kori tuti h bénázás lenne én nem tudok:D ö tud:)
2010. okt. 23. 22:12
4/7 anonim válasza:
Valami közös aktív tevékenység kell. A Kori jó ötlet :D
Szerintem egészséges ha izgulsz egy kicsit.
És ne nagyon aggódj. Majd jön a szöveg idővel :D
5/7 anonim válasza:
A férfiak szeretik, ha jobban tudnak valamit, mint a nők. :p
6/7 anonim válasza:
teaház pl :) nagyon hangulatos tud lenni. És olyan nincs , hogy nincs téma, az mindig van :)
7/7 A kérdező kommentje:
értem köszönöm szépen a tipeket:) a többit is fogadom szivesen:)
2010. okt. 26. 18:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!