Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vissza tudom nézni Facebookon társkereső app-on, hogy kiknek tetszettem?
Tetszettem egy lánynak aki nekem is bejött volna de sajnos a profil megtekintése helyett szívet nyomtam
Vissza tudom nézni alkalmazáson belül kiknek tetszettem és ki lehetett a lány?
Úgy gondolom nem, nem látok ilyen opciót
Tudna olyan is válaszolni aki használja ezt az applikációt és ért is hozzá?
nyugi, még szombat reggel van, másnaposak az emberek, és még csak 33 perce írtad ki a kérdést. :D
A böngészőoldalt, pontosabban ezt a fület azóta bezártad? Lehet, hogy az előzményben meg tudod nézni, ha visszázol, de talán az se mindegy, hogy telefon, vagy gépről lested.
Ezt csak telefonról lehet nyomkodni más alkalmazáson nem működik a facebook társkereső és úgy tűnik semmilyen előzmény nincs
Ha benne vagy az alkalmazásban akkor meg lehet tekinteni az adott illettő profilját akinek tetsztettél és akkor az internet böngésző eltárolja mint előzményt de maga a társkereső facebook applikáció úgy tűnik nem tárol el semmilyen minimális infót vagy előzményt sem
Bejelölt a csaj, hogy tetszettem neki meg is örültem a dolognak nagyon de sajnos "szívet" nyomtam "profil megtekintése" helyett és most már meg nem találom a lányt :(
6 Ez a topik nem nekik és róluk szól, nem a húspiacon vagyunk hanem ez az én személyes kérdésem lenne egy kifejezett nő felé a személyes magánéletemben
Persze, hogy többen buliznak szombaton, olyankor mindenki kipihente magát így mehet frissem bulizni és vasárnap meg van idő kifeküdni is az előző éjjelt
Nos visszatérve az alapvető témára nem sikerül visszanézni az alapvető előzményt a facebook társkereső téren
Tehát ha engem bejelöl egy nő, hogy tetszem neki akkor mondjuk én megnézhetem az appon belüli adatlapját de a facebookos adatlapját nem tudom megnézni
Vissza tudok jelölni szívvel ha tetszik ha nem tetszik akkor X-et nyomok
Elméletileg valami chat funkciónak ilyenkor el kéne indulni a két fél között ha mind a kettő szívet ad egymásnak de, hogy azt hogyan lehet elindítani az jó kérdés
Lehet, hogy én látom rosszul a működését az applikációnak ha valaki ügyesebb benne akkor írja le bátran
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!