Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kitörölhetett emiatt egy srác?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kitörölhetett emiatt egy srác?

Figyelt kérdés
Nemrég volt egy egyéjszakás kalandom, amiután én 2x ráírtam, hogy mizujs vele. Azután inkább ráhagytam, mert csak én voltam érdeklődő, ő csak ürített. Aztán már nem is írtam neki, viszont azt vettem észre, hogy nem vagyok az ismerőse. Miért lehet?
2024. jan. 23. 20:53
 1/6 anonim ***** válasza:
83%
Mert csak ürített, jól írtad.
2024. jan. 23. 21:19
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, itt ha régóta vagy tag, volt rengeteg ilyen story, akkor rájöhettél volna, hogy sokan szexre mennek.
2024. jan. 23. 21:34
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Igazából nem értem a kérdést.

Megvoltál neki, ez ennyi volt.

Ha nem tudod kezelni az egyéjszakást, akkor ne menj bele.

2024. jan. 23. 21:45
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyejszakas kaland. Az egyyejszskara vonatkozik. A srac oda vissza volt zoled,igy lett egy 2. alkalom. Aztan a szokasos torles. Minden ok .
2024. jan. 23. 22:14
 5/6 anonim ***** válasza:
78%
Nem volt jó a szex.
2024. jan. 23. 22:17
 6/6 anonim ***** válasza:
75%

"hogy sokan szexre mennek."

Egyéjszakás kaland volt. Mi ebben a meglepő?

2024. jan. 23. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!