Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehet, hogy legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet, hogy legjobb arcok a teremből mind szinglik, míg az arrogáns, nagyképű srácok a terembe mind nőkkel jelennek meg?

Figyelt kérdés
Ha egy csajnak választania kell akkor inkább legyen helyes de paraszt a pasi mint nem helyes de jó arc?
2024. jan. 17. 13:59
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

10

Oké lehet , hogy nem pár. Lehet még csak ismerkednek, lehet csak fuckbuddyk. De ez nem sokat változtat a lényegen.

2024. jan. 17. 18:45
 12/17 anonim ***** válasza:
Mi a lényeg?
2024. jan. 17. 18:46
 13/17 A kérdező kommentje:

12

Hogy csajjal jelennek meg. Míg a jó arcok csaj nélkül mutatkoznak általában.

2024. jan. 17. 18:48
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy NEKED mi a jó arc... bármibe lefogadom, hogy nem ugyanaz, mint pl nekem.
2024. jan. 17. 18:54
 15/17 anonim ***** válasza:
Jó tudni, hogy aki egyedül megy kondiba, az szingli :D
2024. jan. 17. 18:57
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

De most akkor pl velem (meg a hozzám hasonlókkal) mi van? Amikor volt barátnőm akkor néha együtt mentünk edzeni ugyanoda, máskor meg külön mert a napi programunk napközben gyakran más helyhez kötött minket.

Most nincs barátnőm és egyedül járok edzeni. De ez se mindig igaz, múltkor pl egy régi lány haverommal mentem le mert hívott hogy nincs-e kedvem edzeni. Ilyenkor lánnyal vagyok a teremben de ő nem a csajom és nem a "fuckbuddym".

Most akkor mindezek alapján én most mi vagyok? "Jó arc srác" vagy arrogáns fa** vagy ez mindig változik nálam attól függően hogy kapcsolatban vagyok-e?:D

Tesó őszintén te komolyan gondolod ezt a kérdést vagy csak xopatod itt a jónépet?

2024. jan. 17. 20:17
 17/17 anonim ***** válasza:
11: De, elég sokat változtat. Én 1000-ból 999 esetben nem "pár" férfival jelenek meg. Ismerős, barát, haver, akár csak 5 perce ismerős, akivel soha nem volt és nem van és nem lesz szexuális kapcsolat.
2024. jan. 18. 07:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!