Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elhivtam egy lanyt aki igent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Spawn92 kérdése:

Elhivtam egy lanyt aki igent mondott, de mielott lett volna valami belole semmi ok nelkul letiltott.. Majd par het mulva o irt nekem. Mit tudsz tenni es miert van legtobbszor az, hogy a no miutan elutasit megis o az aki keres teged?!

Figyelt kérdés

Nem kerdeztem meg miert tette, csak tovabbleptem.. Ez ido alatt majdnem napi szinten lattuk egymast es en nem tettem egyebet azon kivul hogy koszontem!

ezzel az uzenettel irt:

Nagyon rosszul érzem magam, és elnézést kérek a történtekért. Tiszta szíved van, és soha nem akartalak felzaklatni vagy feldühíteni. Sajnálom

Nem valaszoltam meg neki! (Nincs 1 napja hogy irt)

2024. jan. 16. 05:36
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
2# hat en nemleszek senki tartalek terve. Az a baj a mai nokkel nemtudjak mit akarnak.. Egyszer ezt masszor azt.. Es ezert vannak az ilyenek is.
2024. jan. 16. 23:15
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

"...Tiszta szíved van, és soha nem akartalak felzaklatni vagy feldühíteni"

Aranyos, hogy azt képzeli, hogy egy meglepett Pikachu fejen kívül bármilyen heves érzelmi reakciót kiváltott a gyerekes játszmázása. De ebből is látszik, hogy csak a figyelmed kell neki, te magad nem.

"Az a baj a mai nokkel nemtudjak mit akarnak.. Egyszer ezt masszor azt.. Es ezert vannak az ilyenek is."

Te tényleg azt hiszed, hogy férfiban nincs meg ugyanennek a megfelelője? Tényleg muszáj ilyen primitív módon általánosítani egyetlen(!) ilyen eset miatt? Az emberek fele kb. nem tudja merre van arccal, kapkod össze-vissza, de csak a hiányt érzi, és nem tudja, mivel/ kivel töltse be az űrt az életében, ezért csaponganak. A rohanó, habzsoló világ miatt ilyenek, ahol semmi sem elég, vagy nem elég jó semmi. Kár ezt nemekre ráhúzni, társadalmi probléma.

2024. jan. 16. 23:39
 13/15 anonim ***** válasza:
23%

Ez a hires noi "logika", tudod.....

39F incel

2024. jan. 17. 00:00
 14/15 A kérdező kommentje:
#12 Es itt nem arrol van szo hogy en merges lennek ra vagy hasonlo.. Szimplan csalodast okozott es kesz ennyi.. Letiltott en tovabbleptem. Nemertem mit szeretne meg.. ezt mar nemtudja jova tenni.. Mar nemtudok ugy ranezni mint azelott ha azt gondolja.. altalanositasba irtam tisztelet a kivetelnek! Nyilvan van ferfiben is ugyan ez.. sajnos ilyen ez a mai generacio mar..
2024. jan. 17. 00:16
 15/15 anonim ***** válasza:
kuka azonnal
2024. jan. 21. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!