Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csók közben a fogak is részt vesznek?
Amint kiderült, nincs sok tapasztalatom csók terén :)
Nem filózom rajta túl sokat, mert még a végén pont ez rontaná el a nagy pillanatot :) Viszont egy dolog eszembe ötlött.
Utánaolvastam, viszont erre utalóan semmi kielégítő választ nem találtam.
Addig rendben, hogy a nyelvek játéka, de nekem egyelőre elkerülhetetlennek látszik a "rutin fogorvosi-vizsgálat", már ha szabad így nevezni :)
Szóljatok, ha tévednék, nem tudom ez egyénfüggő-e, stb.
(Nem egy 13-14 éves írja ezt, és rákerestem, ismétlem, nem szeretnék ezzel kapcsolatos megjegyzéseket olvasni, remélem megértitek.)
Köszönöm előre is a válaszadóknak!
Hát a csókolózásban a fogak nem vesznek részt hiszen úgy vana hogy leírtad a nyelvek játéka
szóval csak nyelv a fog nem kell oda
(ez olyan mint a szopás oda se kell a fog oda csak a száj)
hát nem kötelező, hogy részt vegyenek a fogak, de kiegészítésképp lehet gyengéden harapdálni a partnered ajkát, mert az elég izgató tud lenni :D
de nélkülözhetők a fogak egyébként.
már nem azért de a szopásnál is használhatóak a fogak (:
Persze mértékkel...
Am kedves kérdező a fogakat nem szokás csók közben használni.De amint a második hozzászóló mondta az ajak harapdálása irtó igató tud lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!