Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ilyenkor hogyan zárjam le?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor hogyan zárjam le?

Figyelt kérdés

Randizom egy pasival, két randink volt. Eddig nagyon érdeklődő volt, minden nap keresett, jó reggelt, jó éjt üzenetek rendszeresek voltak. A második randin tett utalást a következő alkalomra, de nem beszéltünk meg semmit, és az érdeklődése is megcsappant. Szerintem valami nem volt ok, nem tetszettem eléggé, vagy közbejött más.

Nincs ezzel gond, csak ilyenkor nekem az lenne a tisztességes, ha elbúcsúznánk egymástól, hiszen az utóbbi hetekben "együtt keltünk, együtt feküdtünk", legalábbis gondolatban. Most azt nem tudom, hogy érdemes-e nekem kérdezni, mondani bármit? Vagy hagyjam, hogy elhaljon az egész? Ettől bennem mindig marad egy bizonytalanság, hogy hátha jelentkezik. De persze, ha napok múlnak el kommunikáció nélkül, akkor végülis egyértelmű a helyzet.

Egy ideális világban ilyenkor adnánk visszajelzést egymásnak, hogy mi nem volt oké, hogy tudjunk tanulni, okulni belőle. De persze, ezt senki nem teszi meg.

2024. jan. 11. 09:07
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
10-nem fiatalok :) 35+
2024. jan. 11. 09:48
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Az elmúlt 2 randit ki kezdeményezte? Ha ő, akkor én a te helyedben most én szervezném a következőt. Nyugodtan kérdezd meg, hogy mikor ér rá stb. Ha olyanokat ír, hogy “majd meglátja/majd megbeszélitek” akkor felejtős a pasi.
2024. jan. 11. 10:31
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Ja azt hittem ilyen 20-25 éves korosztály bocsi. 😅

Volt már neki komolyabb kapcsolata?

Amúgy igaza van a 12-esnek, szerintem egy próbát mindenképp megér hogy kezdeményezz egy találkozót. És majd látod utána mennyire lelkesedik érte, vagy épp mennyire hátrál ki belőle.

Mondjuk én nő vagyok, de nekem is volt hasonlóban részem. És akkor mindketten szimpik voltunk egymásnak, csak egyikünk se bízott saját magában és azt hittük a másikat lehet nem is fogtuk meg. Közben meg mindketten oda voltunk egymásért. Szóval simán állhat ilyen hülyeség is a háttérben. 😀

2024. jan. 11. 11:12
 14/18 A kérdező kommentje:

13-na, így legyen :)

Köszi a tanácsokat.

Az idősebb korosztály sem biztos mindig magában még akkor sem, ha már tapasztalt kapcsolati téren. Legalábbis engem is könnyű elbizonytalanítani.

2024. jan. 11. 12:50
 15/18 anonim ***** válasza:
Vagy nem érdekled már, vagy az van hogy azt várta, hogy te kezdeményez. De ezt csak úgy tudod meg, ha megkérdezed tőle.
2024. jan. 11. 12:55
 16/18 A kérdező kommentje:
Írt közben, beteg a szerencsétlen. Fájdalmai vannak :(
2024. jan. 11. 13:08
 17/18 anonim ***** válasza:
16. 😅😢 Mit kapott el? Beleesett a mostani covid járványba?
2024. jan. 11. 13:21
 18/18 A kérdező kommentje:
17-nem, egyéb bajai vannak, személyiségi okok miatt nem írom le :)
2024. jan. 11. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!