Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismeretlen lányt érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismeretlen lányt érdemes rögtön elhívni sétálni?

Figyelt kérdés
Van egy lány, egy suliba járunk de nem ismerjük egymást. Azt tervezem, hogy a jövő héten elé állok és elhívom sétálni valahova vagy valami ilyesmi. Jó ötlet? Szokták azt is írni, hogy először beszélgessek vele általános dolgokról mert rögtön elhívni elég béna. De szerintem meg az béna ha full ismeretlenül kezedk el vele beszélni. Én szeretnék kertelni..... 18/F
2010. okt. 22. 20:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

hm.. ha én lennék az a lány, nekem azért furcsa lenne ha egy vadidegen srác elhívna valahova. Mert hát nem ismerlek, nem tudom, hogy mit akarsz tőlem stb.

Amikor egyedül látod menny oda és beszélgess vele.. lehet, hogy ez béna dolog meg minden, de már nagyobb az esélye annak, hogy elmegy veled valahova mert nem vagy már a számára vadidegen. maximum kérdezd meg a nevét, jelöld be valamelyik közösségi oldalon, vedd fel msnre, ismerkedjetek. utána hozd csak fel a séta dolgot (szerintem) és ha te is tetszel neki, belemegy.

2010. okt. 23. 11:56
 12/13 anonim ***** válasza:

Szia!

20:37es, és 21:31 es vagyok!

A 21:51es komi már nem az enyém! :)

Szóval. Szerintem az lenne a legjobb, hogy odamész hozzá, és simán elmondod neki rögtön az igazat, h tetszik neked. Nem kell hülyeségeket magyarázni egyből, h "jaj de rossz az idő"...meg ilyesmi. Bár az nem lenne rossz bók, h: " milyen csúnya az idő...de ahogy rád néztem, egyből naposabbnak láttam a világot". Persze lehet nyálasnak tűnik, és valakinek nem jönne be, de szerintem ha kicsit viccesen adod elő, akkor bejön majd neki.

Aztán...kérdezd meg, h nincs e kedve valamit veled csinálni...akár éppen akkkor, vagy akár máskor. És ha nem azonnalra beszélitek meg a dolgot, akkor kérd el az MSNjét, vagy a Telszámát.

Na, ez milyen megoldás?

Szerintem ez nem "béna". Legalábbis én magamból kiindulva mondom ezt, de szerintem sok lány örülne ennek. :)

2010. okt. 23. 15:05
 13/13 anonim ***** válasza:
sztem előbb kikéne nyomoznod olyan alap dolgokat róla,hogy van e barátja vagy kiszemeltje,még mielőtt el hívnád valahova.aztán szép lassan kezd először közeledni felé.én magamból kiindulva tuti nem mennék el egy idegen sráccal sehova.
2010. okt. 24. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!