Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy férfi ker második...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi ker második randit és azt mondja, hogy az elsőn jól érezte magát, de abszolút nem bokol, semmi olyasmit nem mond, hogy tetszik neki a nő, attól még lehet, hogy nőként is tetszik?

Figyelt kérdés
Kérne második randit, ha nem tetszene neki a nő?

2024. jan. 7. 20:56
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
56%
#9 az nem opció, hogy bókol ÉS találkozni is akar? :)
2024. jan. 7. 21:24
 12/29 A kérdező kommentje:
Igaza van annak, aki azt írja, hogy még egy randin nem elvarhato. Kíváncsi vagyok, milyen lesz a következő.
2024. jan. 7. 21:25
 13/29 anonim ***** válasza:
42%
Ugyanebben vagyok. Nekem is fura helyzet.
2024. jan. 7. 21:25
 14/29 A kérdező kommentje:
Nagyon kedves amúgy, minden nap cserélünk, érdeklődik. Kérdezte milyen zenéket szeretek, ő is küldött. Lehet, hogy tényleg nem az a típus, aki szépeket mond.
2024. jan. 7. 21:27
 15/29 anonim ***** válasza:
44%
Én se szoktam első randin. Minden idióta 0-24 bókol a nőknek, nem akarok egy lenni a sorban..
2024. jan. 7. 21:34
 16/29 anonim ***** válasza:
39%
#15 pont azért hallunk ritkán bókokat, mert mindenki ezt hiszi.
2024. jan. 7. 21:48
 17/29 anonim ***** válasza:
60%
Jaj ne már... Ennyire kiakadni a bókok hiányán első randin nem normális.
2024. jan. 7. 21:50
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez annyira nem nagy szám, ugyanannyira nem nagy szám csinálni sem.
2024. jan. 7. 21:54
 19/29 anonim ***** válasza:
44%

Nekem két férfi nem bókolt, az egyik masszívan túlsúlyos volt, de adtam egy esélyt, mert értelmes, vicces, jó fejnek tűnt. Utána már éreztem, hogy azért nem mond semmi pozitívat nekem/rólam, mert önmagával nem volt rendben, és az jobban lehúzta volna az ő külsejét, ha engem dicsér.

A másik pedig nemcsak, hogy nem bókolt, egy idő után le is próbált nyomni úgy, hogy mindig más nőket dicsért valamiért. Ő nárcisztikus volt.

Szóval én erre már jobban odafigyelek, mert lehet hogy csak bátortalan, de lehet rosszabb is, ami nem túl jó élőkép egy induló kapcsolathoz.

2024. jan. 7. 22:03
 20/29 anonim ***** válasza:
92%

#16 Én mást tapasztalok, mindenki szinte nyálcsorgatva megy a csajok után és azt hiszik makd bókolással bevágódnak. Szinte már szánalmas.

Nincs baj a bókolással, de megvan a helye és az ideje.

2024. jan. 7. 22:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!