Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi ker második randit és azt mondja, hogy az elsőn jól érezte magát, de abszolút nem bokol, semmi olyasmit nem mond, hogy tetszik neki a nő, attól még lehet, hogy nőként is tetszik?
Nekem két férfi nem bókolt, az egyik masszívan túlsúlyos volt, de adtam egy esélyt, mert értelmes, vicces, jó fejnek tűnt. Utána már éreztem, hogy azért nem mond semmi pozitívat nekem/rólam, mert önmagával nem volt rendben, és az jobban lehúzta volna az ő külsejét, ha engem dicsér.
A másik pedig nemcsak, hogy nem bókolt, egy idő után le is próbált nyomni úgy, hogy mindig más nőket dicsért valamiért. Ő nárcisztikus volt.
Szóval én erre már jobban odafigyelek, mert lehet hogy csak bátortalan, de lehet rosszabb is, ami nem túl jó élőkép egy induló kapcsolathoz.
#16 Én mást tapasztalok, mindenki szinte nyálcsorgatva megy a csajok után és azt hiszik makd bókolással bevágódnak. Szinte már szánalmas.
Nincs baj a bókolással, de megvan a helye és az ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!