Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randin rendben van, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randin rendben van, ha könnyen belement a pasi, hogy felezzük el a vacsora költségeit?

Figyelt kérdés
Könnyen belement hogy felezzük meg a vacsi díját. Szerintetek? Első randi volt

2024. jan. 6. 23:35
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
31: Közelebbi jót sajnos nem tudok ajánlani. Én azért szívesen kimennék Olaszországba. Megízlelni egy “eredetit”. Már csak az összehasonlítás kedvéért is, hogy valóban tényleg nagyon jó, vagy csak túlbecsülöm. (Én is tévedhetek.) Utána meg járhatok át Olaszországba pizzázni. 😅 Végül is nem veszíthetek. Te sem. Szóval ha egyszer ha valemelyikben jársz, mindenképp próbáld ki. Különben egy élménnyel szegényebb maradsz. 🙃
2024. jan. 7. 08:06
 32/55 anonim ***** válasza:
2024. jan. 7. 08:06
 33/55 anonim ***** válasza:
Sose fizettem még randin.Nekem olyan fura ezeket olvasni.
2024. jan. 7. 08:27
 34/55 anonim ***** válasza:
#31 Úgy lesz! ^^
2024. jan. 7. 08:38
 35/55 anonim ***** válasza:
84%

De sztm egy pasi se feltétlen van könnyű helyzetben e téren.

Most én felajamlom hogy én fizetem a részem, mert illik, a pasin nem fogadja el mert nem illik.

Én első randin pl nem is megyek kajálni se.

Ez az én véleményem.

Van olyan nő (ismerős körbe is van pár) aki szemelyes sertésnek veszi ha nem fogadja el a pasi a felét.

Sztm ennyi alapján ne vonj le semmilyen következtetést.

N 31

2024. jan. 7. 09:38
 36/55 anonim ***** válasza:
61%

Férfiként, ha belemennék abba, hogy első randib a vacsora felét a nő fizesse, akkor randi után az első utam a Margit híd felé vezetne, és szégyenemben beleugranék a Dunába.

Még ilyet. Ez biztos, hogy komoly?

Ezután a férfi számít még bármire is ???

Amilyen barmok ma a férfiak, sajnos igen.

Azt hiszi, hogy szexet is fog kapni.

2024. jan. 7. 12:56
 37/55 anonim ***** válasza:
45%

He nem akartál felezni, miért ajánlottad fel?

He már felajánlottad, miért gond hogy elfogadta?

Miért nem tudsz normálisan kommunikálni?

2024. jan. 7. 13:04
 38/55 A kérdező kommentje:
Kérdést tettem fel, nem azt mondtam h gond. De nem tudom h jól tettem e a dolgot. Ez az oldal arra van h kerdezzunk. Nem arra h én nekem adjanak ki tanácsot más kérdésekben, megvan h mire kérdeztem rá.
2024. jan. 7. 16:41
 39/55 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, itt annyi választ fogsz kapni, ahány félék vagyunk.

Nekem nem tetszene, ha elfogadta volna, de én hagyományosabban gondolkozom. Talán ezért nem is ajánlottam fel soha.

2024. jan. 7. 16:50
 40/55 anonim ***** válasza:
Rendben van
2024. jan. 7. 17:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!