Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők/lànyok, mit szólnátok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők/lànyok, mit szólnátok, hogyha többször arra èrnétek haza, hogy a pàrotok (még csak jártok, nem a férjetek) rendszeresen boxerben takarít nàlatok?

Figyelt kérdés

Vagyis csak egy sötét színű, feszes boxeralsó van rajta?

Rendszeresen így takarít nálatok, pl. Portörlés, porszívózàs, stb.

2024. jan. 5. 13:14
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, kérlek, mondd el, mi a fétised, hadd görcsöljek még egy dolgon.
2024. jan. 5. 14:07
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem a feszes boxertől fogom mrgkívánni, vagy azért mert takarít.
2024. jan. 5. 14:21
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha takarít, akkor felőlem egy szál facba is lehet. Nem érdekelne.😅
2024. jan. 5. 15:14
 14/23 anonim ***** válasza:
76%

Meglepődnék, egyébként nem biztos, hogy 100%-ban pozitív érzést keltene bennem.

Én utálom, ha a cuccaimhoz nyúlnak. Nem azért, mert takargatni valóm van, hanem mert általában megjegyzem, hogy mit hova raktam és agybajt kapok, ha valaki a fontos dolgokat átpakolgatja, aztán meg nem találom.

2024. jan. 5. 15:42
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém meztelenül szokott, uristeeen mi lesz? Mit szóljak rá? :))))
2024. jan. 5. 16:21
 16/23 anonim ***** válasza:
59%

Akkor dagad rá a por is, meg a hasszőre tele lenne porcicakkal meg a köldöke, izadt a hónalja, beizzadva a golyói aztán várná biztos a dicséretet jutalomfalatot, aztán meg lehord engem hanyagnak lustának mert ő takarított ki, bezzeg én nem es rám lenne szólva, hogy oda ne lépjek, mert még nem száradt fel, ha meg csak ledobom a táskám es fel se tűnik jönne a hiszti hogy nem értékelem mennyit meg tesz értem, észre sem veszem, aztán leülne csetelgetni a hátam mögött és írná egy másiknak hogy ő takarítooott! Mire a másik elájul. Meg is van az egobost. Randi tali megcsali. És helyre is állt az önérzete.

Másnap jövök haza, nincs kitakarítva, már nincs miért takarítani értelmetlen küzdelem lett hirtelen, ül a gépnél hátradob egy sziát. Hanyagol. És keresek mást én is.

2024. jan. 5. 17:44
 17/23 anonim ***** válasza:
*ragad rá
2024. jan. 5. 17:44
 18/23 anonim ***** válasza:
16-os na ezt teljes mértékben átérzem annyi különbséggel hogy én egy taslit is kapok érte :,)
2024. jan. 5. 18:34
 19/23 anonim ***** válasza:
0%
Ha jó a segge,akkor nem zavarna.
2024. jan. 5. 18:51
 20/23 anonim ***** válasza:
Nem takaríthat a lakásomba,ne is nyúljon semmihez,de be sem mehet,ha nem vagyok otthon,addig,míg nem élünk együtt.
2024. jan. 5. 20:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!