Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezt miért csinálják a nők?19/F

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt miért csinálják a nők?19/F

Figyelt kérdés
Van egy csaj az egyetemen, társaságból ismerem. Csinos meg minden, de úgy soha nem voltam oda érte kifejezetten, viszont egyszer leszólított meg párszor rámírt, aztán gondoltam elhívom randira, végül is nem ismerem még őt eléggé. Azt mondta, benne van. Aztán mindig halasztgatja az időpontot, viszont ha meg nem keresem, akkor meg ír. Nem olyan túlzottan flirtölős stílusa van, szóval nem hiszem, hogy játszani akar. De azt sem tudom elképzelni, hogy azért teszi ezt, mert bizonytalan magában. Végül is ha ő tette az első lépést, akkor csak nem lehet annyira bizonytalan. De akkor viszont tényleg nem értem, hogy ez miért jó?
2024. jan. 2. 14:51
 1/7 anonim ***** válasza:
62%
Még ki csinálta ezt?
2024. jan. 2. 14:57
 2/7 anonim ***** válasza:
39%
Miért többes számban írod kisfiú? Egy lányról van szó! Azért csinálja, mert megteheti veled! Miért nem vagy férfi és vagy bátor, konkrét mit akarsz tőle? Igazából minek foglalkozol vele ha csak meghúznád, mert más nem akad, h? Ne randizz vele inkább, jobb lesz neked a kisautó, nem vagy még te eléggé érett.
2024. jan. 2. 14:59
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam, hogy minden nő ilyen, csak feltettem egy kérdést. Most lehet itt fikázni, de konkrétan megmondtam, hogy elhívom randira. Miért akarnám csak meghúzni? Most egyből szerelmesnek kéne lennem belé, ha még nem ismerem? Inkább esélyt adtam arra, hogy megismerjük egymást
2024. jan. 2. 15:04
 4/7 anonim ***** válasza:
41%

Kommentelők lelki és párkapcsolati élete gondolom rendben van 😂 kicsit sem vagytok feszültek srácok

Kérdező, mondd meg neki, hogy mit akarsz tőle nyíltan, őszintén.

2024. jan. 2. 15:10
 5/7 anonim ***** válasza:
37%

Dehogynem hiszen nem tetted hozzá, hogy NÉMELYIK nő. Tanulj meg fogalmazni, a lány se biztosan érti mit akarsz, mert nem tudsz világosan kommunikálni. És de csak szex lesz belőle max, mert eddig észre se vetted. Nem is fogod komolyan venni, mert te se vagy komoly. Le lehet pontozni, nem zavar.

"

2024. jan. 2. 15:18
 6/7 anonim ***** válasza:
86%

Egy emberrel baja van: miért ilyen 4 milliárd ember?

És ez egyetemre jár.

2024. jan. 2. 16:22
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem a lánynak is mást mondtál, mint amire gondolsz.

Meg most véletlen nem vizsgaidőszakotok van?

2024. jan. 2. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!