Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Bunkó dolog volt szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bunkó dolog volt szerintetek a nőtől első randin megkérdezni, hogy mikor fogom megcsináltatni a fogaimat?

Figyelt kérdés
Igen elől elég csúnyák és hiány is van tudom jól de drága a fogorvos
2023. dec. 31. 00:39
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
65%

9

Inkább te menj a fogorvoshoz és rakasd rendbe a büdös pofádat.

2023. dec. 31. 02:06
 12/36 anonim ***** válasza:
0%
11 Ne magadból indulj ki:)
2023. dec. 31. 02:12
 13/36 anonim ***** válasza:
94%

" szerintem egy nőnél a minimum, hogy nem fertőzi a partnereit, "

Egy férfinél is a minimum. És főleg azért mert ők tünetmentesen fertőznek.

2023. dec. 31. 03:19
 14/36 anonim ***** válasza:
91%

"Én sosem ítélnék előre, amíg nem tudom a hátterét a rossz fogaknak."

AKkor addig ne randizzon, amíg vállalhatatlanok a fogai.

2023. dec. 31. 03:21
 15/36 anonim ***** válasza:
100%
Jobb lett volna ha feláll és hazamegy?
2023. dec. 31. 04:02
 16/36 anonim ***** válasza:
100%
Én nem kérdeztem volna semmit, csak lelépek. Az nem vigasztal, hogy majd x idő múlva lesz pénzed arra, hogy kezdjél vele valamit. Addig gusztusom sem lenne veled csókolózni. Ha tetszik, ha nem, bizony a fogak állapota is döntően befolyásolja a vonzalmat, főleg az igényesebb embereknél. Alkoholista Gizit a sarki kocsmából nem valószínű, de nem mindenki olyan mint ő.
2023. dec. 31. 05:37
 17/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt bunkó dolog. Esetemben addig sem tartott volna a randi, hogy idő legyen megkérdezni. Azonnal sarkon fordultam volna.
2023. dec. 31. 06:25
 18/36 anonim ***** válasza:
84%
10# fiatalkori cukorbeteg vagyok, és az összes fogam ép, pedig elmúltam 50. A barátodnak mondjuk nem kellett volna megvárni, amíg tönkremennek és kipotyognak a fogai, hanem már a kezdetektől odafigyelni.
2023. dec. 31. 07:03
 19/36 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy igénytelen bunkó. Nem egy nap alatt potyogtak ki a fogaid, akkor kellett volna elmenni fogorvoshoz, amikor az első fogad elkezdett romlani.
2023. dec. 31. 07:43
 20/36 anonim ***** válasza:
97%

Azert szerintem lehet latni, ha valaki nem foglalkozik a fogaival es ugy rosszak, ott a fogko pl ami igen csak azt mutatja, hogy nem mossa a fogat rendesen, foleg ha vigyorgas kozben meg a fogai alatt is all a kaja maradek…

Viszont van olyan helyzet, amikor peches az ember. Nekem mindig szo szerint gyongyfogaim voltak, nem alltak ki, nem kellett fogszabalyzo, nem voltak lyukasak sem. Aztan egyik nap elkezdett noni a bolcsessegfogam es valahogy atrendezodtek a dolgok a szamban, majd terhes lettem es hiaba a fogorvosi ellenorzes, mire megszultem lett kihuzott fogam, letort fogaim es azota is kuzdok vele es van penzem, de mire ezt megcsinaljak el fog telni vagy egy ev. Abban az egy evben utcara sem kene mennem?! Szerintem alapvetoen egyertelmu hogy nem vagyok csoves, drogos, lecsuszott es stb amit fentebb irtak, hogy egyertelmuen ezeknek az embereknek vannak rossz fogaik. Sajnos tenyleg az ok barmi lehet es neha jobb kerdezni, mint itelkezni.

2023. dec. 31. 08:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!