Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha a nők állandóan panaszkodna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nők állandóan panaszkodnak hogy milyen selejtes a pasi kínálat, miért nem maradnak egyedül, vagy kezdenek inkább nőkkel?

Figyelt kérdés
F/33
2023. dec. 30. 21:09
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
7%

A sikertelen nők egyedül maradnak. A bukott nők pedig ugyanúgy egyedül maradnak, csak mindezt gyerekkel. És akkor a frusztrált, komplexusos nők pedig kapcsolatban ugyan, de csak kényszerből, súlyos megalkuvások árán.

Nem is tudom melyik lehet a legjobb a három közül.

2023. dec. 30. 21:52
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
A pasik buktak meg nem a nők 11.
2023. dec. 30. 22:18
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Miért a nő sikertelensége, ha nincs normális férfi?
2023. dec. 30. 22:57
 14/23 anonim ***** válasza:
1-2 használható azért akad köztük.
2023. dec. 31. 04:06
 15/23 anonim ***** válasza:
18%
Nők aztán nem selejtesek!?Összes amelyik kinéz valahogy kb megüt egy átlag szintet. Mindegyiknek csak a pénz meg a nagy f#sz kell. Meg mellete még helyes is legyél. Megkéne b@szni mindet.
2023. dec. 31. 04:51
 16/23 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem lucskos nedves a 🍑 tőled nincsen semmi esélyed. Magasan van a léc, nehéz a beugró ez van. Ami nem megy nem kell erőltetni én speciel fel adtam hogy azon görcsöljek, hogy egy ronda kövér pasi vagyok, ez van nem leszek se simp vagy incel teleibe sz* az egészet.
2023. dec. 31. 05:46
 17/23 anonim ***** válasza:

Neadjisten gondolkodjanak el azon, hogy biztos a pasikínálat a selejtes-e.

Bár az olyan csajoknál, akiknél egyáltalán ez a dolog felmerül, megfogalmazódik, és ennek képesek hangot is adni, azoknál valószínű inkább a gondolkodás és az értelem hiánya az égető probléma. Ezeknél addig jó, míg nem felel meg nekik a pasikínálat, így kisebb az esélye, hogy szaporodjanak. Már így is több az 1bites, mint amennyi indokolt.

LÁNYOK! NE LEGYETEK MÁR TELJESEN OSTOBÁK BZMEG!

2023. dec. 31. 14:32
 18/23 anonim ***** válasza:
94%

Nektek a csinosvékony nő kell, dehogy ti is kinézzetek valahogy, azt felháborítónak tartjátok. Nem ég a fejetek, mikor ilyet írtok le? "Ronda, kövér vagyok, és nem fair, hogy helyes pasikat akarnak?"

A nedves punci a felálló farokkal egyenlő. Akire nem áll neked fel, azzal nem tudsz dugni. Akire nem nedvesedik, azzal kín a szex. Tudom, a kis nemi erőszakoló agyatoknak mindegy, hisz csak nehezebben megy be szárazon, na de ezért vagytok pont egyedül.

2023. dec. 31. 16:31
 19/23 anonim ***** válasza:
0%
18-as te egy igazi frusztrált, erőszakos férfigyűlölő idióta vagy, ide látszik. Neked komolyan nincs jobb dolgod mint szilveszter napján is egy névtelen fórumon fröcsögni a férfiakra? Kicsit se vagy elmebeteg, az a lényeg :D
2023. dec. 31. 16:40
 20/23 anonim ***** válasza:
Azt írtam le, amit ti is. "Kövér ronda vagyok, miért kell a nők puncijának nedvesednie?"
2023. dec. 31. 16:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!