Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nők állandóan panaszkodnak hogy milyen selejtes a pasi kínálat, miért nem maradnak egyedül, vagy kezdenek inkább nőkkel?
A sikertelen nők egyedül maradnak. A bukott nők pedig ugyanúgy egyedül maradnak, csak mindezt gyerekkel. És akkor a frusztrált, komplexusos nők pedig kapcsolatban ugyan, de csak kényszerből, súlyos megalkuvások árán.
Nem is tudom melyik lehet a legjobb a három közül.
Neadjisten gondolkodjanak el azon, hogy biztos a pasikínálat a selejtes-e.
Bár az olyan csajoknál, akiknél egyáltalán ez a dolog felmerül, megfogalmazódik, és ennek képesek hangot is adni, azoknál valószínű inkább a gondolkodás és az értelem hiánya az égető probléma. Ezeknél addig jó, míg nem felel meg nekik a pasikínálat, így kisebb az esélye, hogy szaporodjanak. Már így is több az 1bites, mint amennyi indokolt.
LÁNYOK! NE LEGYETEK MÁR TELJESEN OSTOBÁK BZMEG!
Nektek a csinosvékony nő kell, dehogy ti is kinézzetek valahogy, azt felháborítónak tartjátok. Nem ég a fejetek, mikor ilyet írtok le? "Ronda, kövér vagyok, és nem fair, hogy helyes pasikat akarnak?"
A nedves punci a felálló farokkal egyenlő. Akire nem áll neked fel, azzal nem tudsz dugni. Akire nem nedvesedik, azzal kín a szex. Tudom, a kis nemi erőszakoló agyatoknak mindegy, hisz csak nehezebben megy be szárazon, na de ezért vagytok pont egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!