Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasi ált 1-2 órát késik a megbeszélt időponthoz
képest;csak az előtte lévő nap beszéljük le a talit
(uccsó pillanatban), és randi előtt se igazán tudjuk
leegyeztetni a pontos időpontot, vagy hogy mit csinálunk,
jogosan érzem, hogy neki ez nem fontos?
Téged nem talonban tart, hanem dugogat amíg másokkal randizik. Ilyen az, ha a szinted feletti pasival próbálsz összejönni.
2023. dec. 28. 07:53
12/26 A kérdező kommentje:
11-es köszi a válaszod. Nem érzem azt, hogy a szintem felett lenne, az előző bnője se volt szebb nálam, talán mondhatni hozzám hasonló. Sőt mások azt mondták, hogy én sokkal csinosabb vagyok, én úgy gondolom hasonló szintén vagyok a csajjal.
13/26 A kérdező kommentje:
Szóval volt már tőle jóval helyesebb barátom is. Ráadásul ő kezdett udvarolni, ő mondta a talit us, dicsért, hogy milyen szép meg csinos vagyok. De ki tudja, lehet csak azért, hogy pár estére összeszedjen
Hányinger az, amikor egy férfi randizgat nőkkel párhuzamosan, és továbbra is fenn van a társkeresőn.
Te meg basszus attól félsz, hogy elriasztod? Ennyire nincs önbecsülésed, hogy egy szarházi nyikhaj háremhölgye vagy készakarva???
2023. dec. 28. 09:05
15/26 A kérdező kommentje:
Elhiheted, hogy nem esik jól. Bnőim mondták, hogy amíg nincs kimondva, hogy együtt vagyunk, addig nincs jogom kérdőre vonni emiatt, bár hozzá tették, hogy ők nem bírnák ki és tuti felhoznák a dolgot.
16/26 A kérdező kommentje:
Azt meg, hogy randizgat-e nem tudom, bár abból, hogy fent van feltételezem, biztos nem lehetek semmiben.
Mi az, hogy nincs kimondva, hogy együtt vagytok? Megint kérdezem: háremhölgy vagy?
Értem, hogy mindenki más erkölcsi szinttel rendelkezik, de ha valaki a lakásodra megy, lefekszik veled, akkor az hogy a búbánatba nincs veled???
Ha ez neked megfelelne, akkor nem irkálnál itt, szóval megint megkérdezem: ennyire nincs önbecsülésed?
Szépen hívd át, fogadd egy pongyolában, ültesd le és mondd el neki, hogy egy szarházi patkány, és neked ez a szint nem megfelelő, húzzon a többi ágyasához.
Ha ez a megoldás nem megfelelő, akkor viszont tegyél egy szivességet, és ne itt panaszkodj meg győzködd magad, mert itt már a te ki nem mondott kapcsolatod alatt csal a ki nem mondott barátod, miközben te a volt nőjéhez hasonlítgatod magad, és keresed a tíz külömbséget.
2023. dec. 28. 09:32
18/26 A kérdező kommentje:
Hát rákérdeztem, beismerte, bár először ment a hárítás. Le lettem baszva, mondta, hogy nem szereti, ha így kérdőre van vonva, és mi a problémám, még nem vagyunk együtt. Nem nekem ez így nem felel meg, bár még csak pár hete randizgatunk, de igen, jól esne ha csak rám koncentrálna nem még másik x-re. Azt mondta talizni nem talizott azóta senkivel, csak dumál másokkal, de hát ezt már nem hiszem el ezek után
Sose leszel a barátnője. Csak elővesz néha, ha olyanja van. Ismertem ilyen srácot. Állandóan új nőket ismer meg. A jelenlegi nőt meg áltatja, hogy még nem érzi, azt amit kell.így hónapok múlva sincsenek kapcsolatban. Soha egyikkel sem.Kb. mindegyiket kihasználja.
2023. dec. 28. 10:02
Mióta tart? Ha érdekel a fickó, találkozgass vele tovább, de én a helyedben visszaregisztrálnék arra a társkeresőre! :D Nem tudom ismerkedik-e mással is, de hogy nem vagy elég fontos neki ahhoz, hogy ebből normális kapcsolat legyen, az tuti fix. Egy-egy üres estét, kirándulás utáni lazítást jelentesz neki. Ez nem baj, és lehet ő úgy gondolja, hogy a viselkedéséből ez egyértelmű is, minek pazarolja rá a szót, de ha te mást keresel, akkor nem érdemes egymás idejét pazarolnotok.
2023. dec. 28. 10:10
További kérdések: