Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérdezte a lány, hogy milyen magas vagyok, leírtam neki, annyit írt, hogy oh értem, írtam rá egy sima smile-t és azóta nem beszéltünk, szerintetek is én voltam a hülye?
Én ezt az oh értemet úgy értelmeztem, hogy oh értem = nem vagy hozzám elég magas de nem akarlak megbántani azzal, hogy ezt egyenesen leírom neked.
Azért is írtam rá csak egy smile-t, gondoltam ha nem ír rá vissza akkor igazam van, ha meg igen, akkor nem zavarja a magasságom és feldob valamilyen más témát. (Társkereső alapján egy magasak vagyunk)
Nem voltál hülye, hát élőben úgyis kiderült volna, mekkora vagy.
Bárcsak minden ember, aki elutasítana, még tali előtt tenné, eskü regisztrálnék minden társkeresőre.
178 az szerintem tökéletes, de tény hogy nem egy ugyanekkora lányhoz... Hozzád kb 172 cm-ig való ha ennyire ezt nézzük.
Amúgy meg van olyan is hogy a lány magasabb, a szerelem nem a centiken múlik (semmilyen centin!)
De ezt az ő részeről ne vedd zokon, ő túl magas, és erthető hogy ezzel együtt szeretne magasabb fiút.
Nem zokon vettem, vagy nem a döntést kérdőjeleztem meg, a kérdésem szimplán az volt, hogy jól értelmeztem-e a reakcióból, hogy ez egy visszautasítás, vagy csak félreértettem, és hagytam egy lányt “elveszni”.
Egyébként volt már egy magas és nálam magasabb barátnőm is, engem nem zavart, de ha a másik embert zavarja, vagy ismerkedés alatt ez gondot jelent, akkor megértem!
"178 az szerintem tökéletes, de tény hogy nem egy ugyanekkora lányhoz... Hozzád kb 172 cm-ig való ha ennyire ezt nézzük."
Fogalmam sincs hogy férfi vagy nő vagy-e, de az ilyen ostoba gondolkodásmód miatt gondolják a nők azt, hogy a férfi 180 cm-nél kezdődik, írom mindezt a 183 centis magasságommal.
Mert aztán mi van ha a nő is és a férfi is 178 centi? Nem mutat jól Facebookon? Vagy elzavarnak otthonról, ha ugyanakkora a férfi/nő mint te?
Bírom ezeket a nem létező, agyból kipattant határhúzásokat, hogy egy 178 centis férfihoz maximum hány centi magas nő illik 😀
Fura mód mikor az anyagi részről van szó, akkor nincs olyan határhúzás, hogy a csóró trafikos/mekis csajhoz maximum egy gyári melós férfi illik. Ott érdekes módon elvesznek a "kihez ki illik" lapok a könyvből. Csak az a biztos, hogy minden nőhöz vállalkozó, orvos, ügyvéd, üzletember stb. passzol.
Én egy cseppet sem csodálkozom, hogy ennyi boldogtalan ember van ma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!