Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire gondoltok fiúk, ha egy lány összeszorítja az ajkait, az alsó ajkára kicsit ráharap és hunyorítva néz rátok?
En azt kovetkeztetnem, hogy el akar kuldeni a fenebe. :D
Leglabbis, ha szuros a hunyoritasa akkor nem hiszem, hogy pozitiv lenne a dolog. Meg alapbol szerintem az ilyen dolog, nem poritiv... de, kitudja.
Na ez is pénz nélkül jött el bulizni, ezt is meg kell hogy hívjam egy vodkára, aztán a taxit is fizethetem egyedül...
Hülye kérdés...
Hát én akkor csinálok ilyet, ha zavarban vagyok.
18L
Ha egy lány az alsó ajkára harap, akkor van egy gondolata a srácról, amit a fiúnak ki kell szúrnia és odamenni hozzá :D
Magyarul, a csajnak bejön a srác, persze ha önkéntelenül csinálja.
hogy manipulálni akar nagyon bénán, vagyis azt akarja elhitetni velem, hogy tetszem neki, ami azt jelenti, hogy fizessem neki a piáját meg vigyem haza.
amúgy meg az is lehet, hogy epilepsziás és hamarosan rohama lesz. én mindenesetre elhúznám a csíkot egy ilyen csaj elől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!