Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők! Hívnátok el randizni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Hívnátok el randizni egy férfit?

Figyelt kérdés
Vagy megvárjátok mindenképp míg ő lép?
2023. dec. 16. 09:53
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én hívtam el. Nem lett belőle semmi
2023. dec. 16. 10:02
 2/8 anonim ***** válasza:
89%
Ahhoz nagyon olyan pasinak kell lenni.
2023. dec. 16. 10:03
 3/8 A kérdező kommentje:
1 miért? Hogy történt?
2023. dec. 16. 10:05
 4/8 anonim ***** válasza:
57%
Nem.
2023. dec. 16. 10:13
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

#1 vagyok

Korábban sokáig udvarolt nekem, de akkor még volt kapcsolatom. Amikor annak vége lett (más okból) még beszélgettünk a másik pasival, elhivtam randizni, de csak ilyen lerazos válaszokat kaptam, hogy “Lehet róla szó”, “Majd meglátjuk” stb.

2023. dec. 16. 10:35
 6/8 anonim ***** válasza:
41%
Nem hívok. Ha ennyi visszajelzést nem ad magától, akkor nincs értelme. Felnőtt nő vagyok, 40+, nekem nem szexi a férfiatlansàg
2023. dec. 16. 12:33
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen és nem.

Van egy barátom (ő pasi, én nő) aki iránt egy darabig nem tudtam eldönteni mit is érzek. Olyan fura volt.

És lógtunk együtt de mindig csak társasággal. Rájöttem, hogy több időt kéne együtt töltenünk, de kettesben, mert akkor valszeg jobban rá tudnék jönni, egymásra tudnánk figyelni jobban stb.

Nem ismertük egymást olyan nagyon rég amúgy, ezért paráztam kissé, plusz sose hívtam el pasit így sehova, pláne hogy tudtam hogy bennem valami nem kerek.

Elhívtam tök lazán ahogy elképzeltem, mondta is, hogy oké persze. Nem mondtam, hogy randi, nem annak gondoltam.

Aztán ez meghiúsult, mert elhívtam még egy valakit, mert beijedtem:DD de aztán lett belőle egy tök jó kis iszogatás és később kettesben is voltunk többet.

Aztán rájöttem, hogy bár lelkileg nagyon közel áll hozzám és jó pasinak tartom, nincs meg köztünk az a szikra, ami nagyon kell egy kapcsolatba. Amúgy nem bánom, hogy így alakult:)

2023. dec. 16. 18:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Én kezdeményeztem, ráírtam facebookon. Napokon át állandó oda-vissza irogatás lett belőle. Randira már ő hívott el. Eljegyzés lett belőle. :)
2023. dec. 23. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!