Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire képes elvakítani az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire képes elvakítani az embert a rózsaszín köd?

Figyelt kérdés

Sokan mondják, hogy az első néhány hónap alapján még nem lehet messzemenő következtetéseket levonni egy kapcsolat jövőjéről, mert a rózsaszín köd miatt az emberek hajlamosak idealizálni a társukat és nem mindent látnak tisztán.

De mi van akkor, ha egyébként két ember már néhány hónap után azt érzi, hogy szinte mindenben egyeznek (jövőbeli célok, hobbik, mentalitás, életstílus, szex). Ez nem pusztán rózsaszín ködös idealizálás, hanem tények sorozata, nem?

2023. dec. 15. 23:35
 1/7 anonim ***** válasza:
92%

Saját tapasztalatból mondom, ha tényleg köd van akkor elég sokáig, nekem 15 évig tartott. Most örülök hogy megszabadultam tőle...

30/f

2023. dec. 15. 23:43
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok,

Teszem hozzá én is azt hittem megtaláltam a világ legjobb szerelmét/párját. Aztán változtak a helyzetek, célok, mentalitál, és az életstílus is. Másodjára próbálok óvatosabb lenni...

2023. dec. 15. 23:45
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Még a legmakacsabb köd is feloszlik az első viharfelhőnél és utána világos lesz minden.
2023. dec. 15. 23:52
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor lesz tartós a kapcsolat ha az eszed és a szíved ugyanazt súgja. A rózsaszín köd igenis KELL egy kapcsolatba, az adja meg az érzelmi töltetét. Mi másért lennél együtt valakivel, akiben nem érzed, hogy mindenben az akit mindig is kerestél? Hideg patikamérlegen adagolt előnyök/hátrányok fontolgatásból sosem lesznek érzelmek.
2023. dec. 15. 23:58
 5/7 anonim ***** válasza:
88%
Mostani kapcsolatomban, se nekem sem a páromnak nincs ilyen rózsaszín köd, simán látjuk 100%-osan a másik hibáját és így is szerelmesek vagyunk egymásba, reálisan látjuk a történéseket anélkül, hogy érzelmi állapotunk elnyomná a valóságot
2023. dec. 16. 08:42
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nagyon. Ebben az időszakban akár végzetes hibákat is elkövethetünk, amik kihatással lesznek az életünkre.

N

2023. dec. 16. 17:59
 7/7 Joe112 ***** válasza:
100%

Nagyon el tudsz vakulni mert hiszel s magadból indulsz ki...

Én pont így jártam.... Házat eladtam költöztem s ami várt azt a valóságot az ellenségének sem kívánom.... 46f

2023. dec. 18. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!