Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van más is, aki így áll hozzá a kapcsolat (ok) hoz?
Aki úgy gondolkozik egy kapcsolatról, hogy akivel járni fog, az az élete szerelme lehet, és ezért mindent megadna neki? (Szóval nem azt mondja, hogy előbb kiéli magát, aztán ráér a nagy szerelem...)
Lányok! Megijedtek, ha a fiú az első randikon már ezt ki is mondja?
Én csakis így mennék bele egy kapcsolatba. És ezt a másiktól is elvárom. Szerintem csak akkor szabad belevágni, ha tényleg komolyan gondolják a felek. A legnagyobb bajom ezzel az, hogy kevesen gondolkoznak így.
L
én is így vagyok vele.
és k#rva nagy hibát követtél el szerintem, hogy ezt kijelentetted az első randin. elkerülhetetlen volt a téma vagy valami?
ezzel, hogy ezt mondtad gyakorlatilag feltálaltad magad a csajnak. ott b#sz át ahol akar mert látja, hogy szereted. ergo kihasznál, vágod?
persze ez erős általánosítás. adja isten, hogy egy olyan lányt fogj ki aki nem b#sz át és értékeli, hogy te még ember vagy.
erre a kérdésre magam sem tudom a választ
de attól szerintem megijednék, ha ezt első randin így kimondanák (más lehet örülne neki:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!