Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A térképes nyelv érzödik smárolás közbe?
Figyelt kérdés
15\F vagyok es terkepes a nyelvem ez vajon erzodik smarolas kozbe? segitsetek mert ezert nem merek lesmarolni egy csajt mert gondolom hogy kikacag2010. okt. 21. 14:02
11/17 anonim válasza:
dehogy is :)
kis buta!
egyáltalán nem érződik! hajrá :D csókra fel :D
12/17 anonim válasza:
Ugyanmáár!!!
Ilyen hülyeségeken ne agyalj már! :)
Ezzel semmi gond nincsen!
Aki meg írta, h "undi", annak ajánlom, h jó mélyen nézzen ő is magába...aztán majd meglátjuk, h minden csili-vili lesz-e rajta.
Amúgy nekem is szokott "térképes" :) lenni a nyelvem, de az csak pár napig tart, amíg beteg vagyok...megfázás...ilyesmi. De ennek semmi komolyabb oka nincsen!
13/17 anonim válasza:
Az én pasimnak ettől sokkal durvább. Gyerekkorában a bárányhimlő kicsinálta a nyelvét. Nem érződik ebből semmi csókolózás közben. Max arra figyelj, hogy ne mutogasd nagyon ha látótávolságban van a lány. Sőt a mostani barátom messzemenően jobban csókol mint bármelyik előző pasim. Szóval no para, mindent bele a csókba.
14/17 anonim válasza:
Ugyan már! Egy normális lányt sem zavar ez. Senki sem tökéletes, mindenkinek van valamilyen "furcsaság" a testén.
Úgyhogy ezen ne agyalj!
Kalandra fel ;)
15/17 A kérdező kommentje:
koszi mindenkinek :):D
2010. okt. 23. 17:14
16/17 anonim válasza:
ezzel nincs gáz...pasim nyelve is ilyen és tök jól csókol:D
17/17 anonim válasza:
hát sztem az enyém is ilyesmi, nekem eddig eszembe se jutott hogy nem normális... mais csókolóztunk pár órát... nem szólt még érte barátnőm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!