Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők elfogadható nektek ez a pasi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők elfogadható nektek ez a pasi?

Figyelt kérdés
[link]
2023. dec. 4. 17:04
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
87%
Nem. És nem azért fekete, hanem túl ki van gyúrva. Egyrészt nem vonz, másrészt fél életét a kondi teremben tölti.
2023. dec. 4. 18:04
 12/22 anonim ***** válasza:
90%
Ez a térdig érő khaki nadrág elég 2010 nyugati aluljáró vibe:D
2023. dec. 4. 18:26
 13/22 anonim ***** válasza:
54%

Én csak magyar férfival jönnék össze.

Nem, nem rasszizmus miatt, hanem mert nekem fontos, hogy ha már a munkámat félig angolul végzem, legalább a hozzán legközelebb álló személlyel az anyanyelvemen kommunikáljak. Meg persze fontos a szocializáció, a hasonló gyerekkori élmények, az irodalmunk, nyelvünk, szójátékaink ismerete.

Szóval nekem a pasi külföldi mivolta az egyetlen akadály a PÁRJAPCSOLATRA. Barátnak természetesen jó lehet.

2023. dec. 4. 18:35
 14/22 A kérdező kommentje:

Hogy lenne már ez 2010?

Miért, manapság mi a divat nadrág terén a pasiknál, ha jó idő van? A combig érő mini nadrág?

2023. dec. 4. 18:57
 15/22 A kérdező kommentje:
Vagy csak azt kifogásolod, hogy terepnadrágban van?
2023. dec. 4. 18:57
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem engem kérdeztél, de ez a legocsmányabb nadrághossz és szabás a világon. Akármilyen férfi veszi fel, lebegő hobbitnak néz ki benne.
2023. dec. 4. 19:00
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Nekem nem tetszik az ilyen szintű kigyúrtság és a feketék sem jönnek be.

2023. dec. 4. 19:21
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon függ a személyiségétől. A kinézetével nincs bajom (nem is vonz különösebben)
2023. dec. 4. 20:33
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Objektíven nézve nem néz ki rosszul. De nekem pl nem lenne az esetem. Nagyon szépen kidolgozta az izmait, sport szempontból teljesen helyén van, de az, én ízlésemnek sok, főleg a csuklyája, meg a válla. Az arca sem az én világom, túl agresszívnak néz ki, bár ezen lehet változtatna a személyisége, meg ha pl mosolyogna. De összességében számomra túl sok, és túl durva az egész fazon. Egy ennél egyszerűbb, hétköznapibb külső inkább bejön.

De őszintén, szinte biztos, hogy én sem lennék az ő ízlése, szóval nem dőlne kardjába, ebben biztos vagyok.

2023. dec. 4. 20:34
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

#12 igenigen :D Én ezt piacozós nadrágnak hívom. Nagyon tré, és az volt 20 éve is, 10 éve is, de igazából mindig is, ahogy most is. Sok túlsúlyos férfi hordja Mo-n - lényegtelen hogy mitől túlsúlyos, túlfelfújt vagy szimplán kövér, esetleg a kettő kombinációja - aki ilyenre szorul mert normális nadrág nincs a méretében, az offos.

A linkelt pasas csúnya, nagydarab és rossz kisugárzású (ellenszenves, ha úgy tetszik). A színe mindegy, fehérben is visszataszító számomra ez a típus.

2023. dec. 4. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!