Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan udvaroljak ajándékokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan udvaroljak ajándékokkal, ha semmit nem fogad el? 27/ff

Figyelt kérdés

Szeretnék udvarolni egy hölgynek, aki nagyon felkeltette az érdelődésemet. Csinos, érdekes, színes egyéniség. Baráti körön keresztül ismertem meg néhány hónapja.

Nem volt ellene a randevúnak, azonban utána teljes káosz az udvarlási résztől. Ékszert nem fogadja el. Nemhogy nem fogadja el az ára miatt, nem kell neki. Nem tud vele mit kezdeni. Mellékesen azt is megtudtam, hogy ő ezüst párti, de leszögezte, hogy ne forduljon meg a fejemben olyat venni, mert azt is hasonlóképpen elutasítja.

Amilyen étterembe én vinném, oda nem fog menni, mert amit én megengedhetek magamnak, azt ő nem. Nem is vártam, hogy ő fizet, de ennyi pénzt költeni rá azt mondta, hogy nem szeretné. Rendben, mentünk egy szerényebb helyre.

Szeret festeni és rajzolni. Némi utánajárás után összeállítottam neki egy csomagot ceruzákból, különféle tollakból, ecsetekből, festékekből... Ezt sem fogadta el! Olyan szinten megdöbbent, hogy félrenyelte a vizet és ijedten nézett a csomag és köztem.

Egyik közös sétánk alatt a városban elmentünk egy virágbolt előtt. Beleszeretett egy kicsi cserepes növénybe, rögtön meg is vette magának. Sugárzott az arca, míg a nyakláncra, amit elutasított, húzta a száját, de nem csak az ára miatt. Nem tetszett neki. Tehát ilyen egyszerű apróságtól nagyon boldog lett. Ötetlem sincs, mit kéne vinnem neki, amit elfogad, ami nem kínai sz@r, nincs meg neki otthon és nem jön szét két nap után. Szeretem a minőséget. A kedvében szeretnék járni, de már nem tudom, mit csináljak.

2023. nov. 30. 17:38
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
71%
Nekem 5 macskám és 3 kutyám van.A kapcsolatom első pár évében sose hagytam,hogy vegyen nekem valamit.Főleg,hogy nekem csak olyat lehet venni amire áldásom adom.Se ruhát,se parfümöt meg ilyen fisz faszokat ne vegyen nekem senki.Randin sose fizettem még életemben.Az egyedüli amit kértem az a május kosár,és olyan gyűrű,ami tetszik.17 éves kapcsolatom van,nem kell a macskáimmal megöregednem.Nem minden nő megy a pénzre.És inkább az állatokkal élek,mint valami idiótával.
2023. dec. 1. 09:28
 22/29 anonim ***** válasza:
96%

Csatlakozom. 3 kutyával 2 macskával meg 3 gyerkőccel és egy 20 éve hűséges férjjel.

Az említett hölgyhöz hasonlóan én sem vagyok anyagias, nem szeretem a drága ajándékot de a kedvességet törődést inkább.

Ezt a sztereotípiát, hogy az emberi értékeket az anyagiaknál előrébb helyező nők állatokkal fognak megöregedni,!!!

2023. dec. 1. 09:58
 23/29 anonim ***** válasza:
95%

18# nekem nagyon kevés nőismerősöm ennyire anyagias, a többséget ez már nem érdekli.

Van egy kolléganőm, akinek az első pár üzenetváltás alatt leírta a férfi, hogy melyik elit környéken lakik, milyen kocsija van stb. Na ezt a kolléganőt pontosan, hogy az autókkal lehet a legkevésbé lenyűgözni, mert baromira nem érdekli se az ára, se a formája, se a fogyasztása, semmi. Meg is írta a férfinek, hogy neki ezek nem számítanak. Jött a válasz, hogy na majd figyleje meg, neki A4 es Audija van, na majd ott érezni fogja, milyen egy sz.r kocsihoz képest. Na a kolléganő innentől poénra vette, és visszaírt, hogy A4-es? Az nagyon kicsi. 😂😂😂

2023. dec. 1. 10:19
 24/29 anonim ***** válasza:
19%
#23 Na az ilyenek tényleg gáz férfiak, az autókkal, jó lakással akarnak kompenzálni, tipikus mai "rapperek" pl. De aki vesz egy ékszert adott esetben, vagy egy parfümöt, és ezért nem ismerkedik tovább a sráccal annak maradjanak csak a háziállatok. Lehet megint lenullázni, az igazsággal nehezebb szembenézni, egyszerűbb pontozni.
2023. dec. 1. 15:32
 25/29 anonim ***** válasza:
94%
De minek vesz ékszert meg parfümöt?Főleg,ha nem is tudja milyet?Minden szarnak örülni kell?Vigyen el akkor valahova.Nem kell méregdrága hely.Inkább az a baj,hogy nem akarja megérteni,hogy ne vegyen.Nekem fontosabb,hogy ne legyen hülye,hallja meg,amit mondok,és egyezzünk az ágyban.Most egy büdös parfümtől legyek boldog?
2023. dec. 1. 17:02
 26/29 anonim ***** válasza:
94%
25) pontosan. Én kaptam egyszer egy hatalmas, vízicsikó formájú zöld fülbevalót, pedig ki sincs lyukasztva a fülem. Ciki volt, főleg, hogy nem bizsu volt.
2023. dec. 1. 17:09
 27/29 anonim ***** válasza:
90%
Ismerkedési szakaszban ékszert venni túlzás (az ékszer komoly kapcsolatot feltételez, vagy sugar daddyk szokása), parfümöt venni tapintatlanság (azt sugallja, hogy büdös a megajándékozott). :-)
2023. dec. 1. 21:54
 28/29 anonim ***** válasza:
9%
#27 Bármi sugallhat bármit, amikor már annyira el vannak kényelmesedve, és unatkoznak, hogy egy ajándékban is azt keresik miért sz@r a pasi.
2023. dec. 1. 21:59
 29/29 anonim ***** válasza:
Senki nem szereti a számára haszontalan ajándékot. Ez a nő legalább nem fogadja el színlelve, hogy örül, hogy aztán továbbajándékozza karácsonykor másnak, hanem nyíltan megmondja, hogy nem kell neki. Nem értem, honnan tanultok ismerkedni, hogy nem érzitek a problémát ezekkel.
2023. dec. 1. 22:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!