Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan akinek foglalt férfi tetszett? Aki tetszik most tudtam meg hogy 1.5 hónapja van valakije. Előtte aki tetszett róla megtudtam hogy ő meg házas..
#11 Nem, ez csak egy népszerű konyhapszichológiai magyarázat.
#1, #10
Szerintem nem gond egy ideig, hogy tetszik foglalt személy és akkor természetesen ha nem rondítasz bele a kapcsolatba (bármilyen is, bármennyire is flörtöl veled stb).
Ha évek óta fennáll, hogy más nem fog meg vagy ismét foglalt emberke az eseted és megint jó ideig eltart míg "kigyógyulsz" belőle akkor olyasmi áll fönn mint amit Tarhonyás Torta írt.
Nem konyhai vagy milyen pszichológia. Nemhiába a pszichológia szerint léteznek olyan fogalmak mint az elkötelezettségre képtelen személyek. Nem a kisujjukból szívták ki. Úgyhogy ha ilyesmi többször fordult már elő és nem is jön be jó ideje szingli ajánlatos leásni, hogy mi a probléma gyökere szakember által.
14es: pl valaki többször is eltűnt. Sokat beszélgettünk online de többször is eltűnt. Nagyon beleéltem magamat a dologba.
Többen meg pár héttel a találkozó után mással ismerkedtek.
Igen.
Nagy nehezen, 2x találkoztunk de eltűnt megint..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!