Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elvárnátok vagy én vàrok el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvárnátok vagy én vàrok el túl sokat?

Figyelt kérdés

4 randi és több hónap chatelés után ghostoltak. Nem írtam neki,hogy miért tette ezt, de nagyon fáj és megalázónak érzem. Sokat örlődtem rajta, hogy valóban tartozik-e annyival, hogy megírhatta volna,hogy nem akar találkozni, vagy ez a normális és, ha nem ír vissza, fogjam fel, hogy az nemet jelent…

Mit gondoltok? Szerintetek érdemes lenne megírnom neki, hogy mennyire megbántott ezzel? Olyan levegőben lógosnak érzem nulla lezárással.

2023. nov. 20. 22:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
5. Írj neki üzenetet úgy, hogy nem küldöd el. Akár egy papír lapra, majd a végén dobd a szemétbe. Semmi értelme keresni a figyelmét, mert a végén vérszemet kap és kihasználja, hogy ennyire ragaszkodsz.
2023. nov. 21. 07:59
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

5: Szerintem viszont most könnyebb lezárás szempontjából.

Hiába kapnál választ, akkor sem lenne más. A lényeg ugyanaz, hogy cserbenhagyott. Ez a főérv, ez nem változik.

Az meg hülyeség, hogy ilyennel nem kezdesz. Senkire nincs ráírva hogy milyen.

Magad miatt már most lezárhatod. Eldőlt, hogy ilyennel nem folytatjuk. Sőt, jobb hogy most jött ez ki, mintha már gyereked lenne tőle, és akkor lép meg.

Úgy kell lesöpörni magadról, mint a port a ruháról. Ennyit ér kb.

2023. nov. 21. 08:03
 13/14 anonim ***** válasza:
Ez mindenkivel elofordul. Meg az is, hogy kesibb ujra beprobalkozik. Ertelmes valaszra ne szamits, ok se tudjak mit miert tesznek, nihilizmus van mogotte.
2023. nov. 21. 09:35
 14/14 anonim ***** válasza:

Egyvalamit tudok tanácsolni: Ha valaki lelép, akkor szard le.

Nyilván nem fogod és nyilván fájni fog. De meg kell mutatni, hogy nem érdeked mit csinál. Más nem azért, hogy ha legközelebb össze futsz vele bárhol, akkor saját magadban ott lesz a tudat, hogy megtartottad a büszkeséged.

Nekem ez úgy általában nem megy. Én megírom az érzéseimet, gondolataimat, válaszokat akarok hallani. És soha nem kapok, ezzel meg nyilván csak belemegyek egy kellemetlen helyzetbe ahol én tűnök hülyének.

2023. nov. 21. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!