Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyaan tudnám lassítani, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyaan tudnám lassítani, de úgy, hogy ne álljon meg a folyamat?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy férfivel, akivel már régebb óta ismerjük egymást beszélgetés szintjén. Az utóbbi 2 hétben kezdtünk el aktívabban ismerkedni. Én nagyon jól érzem magam vele, repül vele az idő, de én még csak itt tartok. Ő meg már szerelmet vallott, és be akar mutatni a családjának. Nekem ez iszonyatosan gyors tempó, nekem elég az, hogy megbeszéljük a következő találkozót. A gyors tempó miatt megijedtem, és kezdek érzelmileg meghátrálni, pedig már elindultak bennem a mélyebb érzelmek is. Még testiség sem volt köztünk, csak kézfogás, ölelés, csók. (Mert nekem csak úgy megy a szex, csak akkor kívánom a másikat, ha szerelmes vagyok belé, de én még nem tartok ott.) Hogyan tudnám megmondani neki hogy nekem ez így villámgyors?
2023. nov. 14. 23:45
 1/8 anonim ***** válasza:
34%
Az eléggé gáz, hogy te még nem állsz készen, hogy együtt legyetek és amúgy meg ő azt hiszi már együtt vagytok ezért akar bemutatni a rokonainak, te meg azt hiszed, hogy még csak ismerkedtek , de amúgy meg a szexet minek siettetni
2023. nov. 15. 00:00
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez a rokonoknak bemutatás egyértelműen túl gyors, szerintem már egy kialakult kapcsolatban is kényes és bizalmas határvonal. Ti pedig még csak ismerkedtek. Én az őszinte és asszertív kommunikációt javaslom. Mert valószínű nem rosszból csinálja ezt, de eléggé félre van hangolva mégis, ha szerinte így kellene működnie a dolgoknak.
2023. nov. 15. 00:22
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Jesszus, gyakorlatilag még kapcsolatban sem vagytok, ő meg már vinne haza? Még nem is ismeritek egymást...mibe szerelmes?! Ez eléggé nagy red flag, hogy neki mindegy, valaki akadjon horogra, csak nő legyen; bocs, de ez a véleményem. Volt hasonlóan részem, akármiylen jól indult, és tökéletesnek tűnt....hát, örültem, hogy megszabadultam tőle...nem kicsit pszicho viselkedés!
2023. nov. 15. 06:35
 4/8 anonim ***** válasza:
76%
Szóval 2 hét után már vinne anyuhoz, hogy itt a menyecske, jövőre jön a gyerek is... :D Jó választás a pasi. :D
2023. nov. 15. 09:20
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
3. mondja jól. Van egy ilyen típus. Vagyis az szerintem nem baj, ha hamar jönnek az érzelmek, amennyiben mindkét fél ilyen hamar szerelembe esős típus. De bemutatni egyből a családnak? Max ha még otthon laktok mindketten és muszáj valahol együtt aludnotok. De szerintem egy zaklatót találtál most, annyira szeretethiányos és tényleg mindegy neki csak lyuk legyen. Ha most kidobod és nm jön egy újabb imádata tárgya akkor addig fog ostromolni amíg le nem kell tiltanod. De ha jön valaki egyből ő lesz az új élete szerelme már az első naptól hogy beszélnek.
2023. nov. 15. 10:37
 6/8 A kérdező kommentje:
Utána kérdeztem, és azt mondták mások, hogy soha senkiről nem beszélt nekik, csak rólam, és hogy én más vagyok mint a többi nő, akit valaha ismert.
2023. nov. 15. 10:43
 7/8 anonim ***** válasza:
77%

"én más vagyok mint a többi nő, akit valaha ismert.":D

És ezt két hét alatt, pár csókból és kézfogásból leszűrte? De persze úgy, hogy ebbe az időbe már az is belefért, hogy körbehíresztelje az ismerősök között? Nem lehet, hogy inkább azért nem mesélt más nőről, mert nem volt olyan, akit ilyen gyorsan megfogott volna?

2023. nov. 15. 11:11
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem! Pont hogy a lábai előtt hevertek és első szóra hopp beugrottak az ágyába. En meg nem.
2023. nov. 15. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!