Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti mit néztek elösször...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mit néztek elösször egy férfin?

Figyelt kérdés
2023. nov. 10. 17:40
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Nyilván helyzet függő, de főleg arc, ruha, óra.
2023. nov. 10. 17:49
 2/10 anonim ***** válasza:
72%

Elöször az tűnik szembe felfelé kell ráneznem esetleg vagy nem. Tehát magasság.

Aztán a mozgása. Egy laza magabiztos vagány srác vagy vmi karótnyelt görcs.

Aztán a cipő. Vmi kinai márkátlan stílustalan "izé", vagy van nála design egyéniség márkahű ad e magára.

Atrán arc, vmi hadviselt életviselt és igénytelen ápolatlan, vagy aki pirospozsgás mosolygós élettel teli e.

Aztán hogy észre vesz e engem egyáltalán:D

2023. nov. 10. 18:06
 3/10 anonim ***** válasza:
94%
Először a fogait aztán a kezét. Megnézem a test tartását és azt hogyan áll egy helyben. Milyen ruha van rajta, van e kiegészítő rajta. Megfigyelem a kommunikációját , milyen a testbeszéd.
2023. nov. 10. 18:10
 4/10 anonim ***** válasza:
93%

Érdekes válaszok... 🤔

Én a szemeit... a szem a lélek tükre, a tekintet sokat elárul! Nekem a kék szemű srácok a zsánerem, és csak ez 💙

Persze az összhatás is fontos!

33/N

2023. nov. 10. 18:33
 5/10 anonim ***** válasza:

Arcnál kezdődik..szóval milyen arcra jóképű e, aztán haladunk lefelé, sportos alkat e, vagy túlsúlyos persze azaz arcán is már mutatkozik, aztán szakadt e igényes e...

Vajon el kell e vinnem a fogorvosomhoz már első héten vagy sem...

Szóval az egész összkép végül.

De ez mind 1-2 pillanat alatt dől el.

2023. nov. 10. 18:39
 6/10 anonim ***** válasza:
45%
Nekem nem az arcnál kezdődik mert ha vki elmegy mellettem az arcát sokszor nem is látom. Egy pillanat alatt a termet, alkat, mozgás, öltözködés az első es kb a kora.
2023. nov. 10. 19:04
 7/10 anonim ***** válasza:
34%
Belsőre rosszfiús vakmerő (de ésszel okosan), laza, aki imád élni, és akit nem kap meg csak ìgy mindenki, és tartása van de tud szerelmes lenni egyvalakibe aki megfogja.
2023. nov. 10. 19:06
 8/10 anonim ***** válasza:
91%
Szép-e az arca, zöld-e a szeme, magasabb-e nálam.
2023. nov. 10. 19:19
 9/10 anonim ***** válasza:
6%
Mennyi pénz van a tarcajaban...
2023. nov. 10. 20:09
 10/10 anonim ***** válasza:
Arc, összkép, popó - ha van rá lehetőség, meg a vállak.
2023. nov. 11. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!