Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek most mit tudnék tenni?
Sajnálom, hogy az első tapasztalatok ennyire rosszul sikerült. Édesanyám hasonlóképpen járhatott apámmal korábbi elmondása szerint.
Hamar be is adta a válópert.
Nekem nagyobb szerencsém volt évtizedekkel ezelőtt, de az sem volt tartós kapcsolat.
Nincs jövője ennek. Ez egyértelmű.
Szerintem nagyon jól tetted, hogy kommunikáltad felé már az elején, hogy várnál a szexszel stb.
Sajnos van ilyen önző farok, aki nem fogyel a partnerére, csak a saját élvezete fontos neki. Alapvetően én azt gondolom, hogy nem lehet elvárni, hogy a másik gondolatolvasó legyen, hanem kommunikálni kell az igényeket. De az nagyon alap, hogy legyen figyelmes az ember a másikkal, hogy a másik élvezete is fontos és azért tennie kell. Akinek ez nem alap, azzal szerintem nincs mit kezdeni.
Én is kiábrándulnék belőle és szakítanék. Nyugodtan mondd meg neki, hogy miért tetted. Lefogadom, nem fogja érteni, mi a bajod, mert szerinte teljesen normális, ahogy ő szexel.
Amúgy korábban mem nyilvánult meg másban az önzése?
Rosszul választottál. Vagy tanulsz belőle és olyat engedsz legközelebb az ágyadba, aki figyel rád, vagy megint hasonlóan jársz...
Majd kiderül.
Leesett az allam ezt olvasva.
Kerlek szepen, szakits!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!