Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti milyen pasikkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti milyen pasikkal randiznátok?

Figyelt kérdés
Kinézet vagy valami más a fontosabb? Pl milyen vele beszélgetni, humor, kedves, stb.

2023. okt. 18. 13:54
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

Most ez az üzeneted inkább hasonlít arra, mint amikor egy troll férfi nőnek adja ki magát, és így beszél idiótaságokat, hogy utána lehessen mutogatni, hogy ilyenek a gonosz nők. Szóval ha erről van szó akkor gáz vagy.

De mondjuk ha nő vagy és tényleg ilyen a gondolkozásod, akkor is gáz vagy. Szerintem.

2023. okt. 18. 18:15
 22/31 anonim ***** válasza:
53%
Oké, azt hiszel, amit akarsz.
2023. okt. 18. 18:22
 23/31 anonim ***** válasza:
48%
12-es/15-ös vagyok. A 16-os normálisan válaszolt a kérdésedre. Mi olyan hihetetlen azon, hogy egy átlagnál jobban kinéző, magára sokat adó nő hasonló kaliberű pár keres, és van is választási lehetősége? És ezt korrekten le is írja? Látszik a válaszaidból, hogy milyen irányba akarod terelni ezt az egész témát, unalmas már.
2023. okt. 18. 20:56
 24/31 A kérdező kommentje:
Milyen irányba akarom terelni szerinted?
2023. okt. 18. 21:11
 25/31 A kérdező kommentje:

"Nem, tényleg megvannak. Instán, Face-en egy csomó nyomi próbálkozik, persze tiltom az összeset."

Igen valóban nagyon normális, és korrekt :D

Mielőtt kiforgatod, nem arra gondolok hogy randiznia kéne velük. Hanem ez a pökhendi stílus, mint aki mindjárt elhányja magát az átlagos szótól is...

Ebből a pár üzenetből tipik olyannak jött le, hogy meglát egy gazdagabb, jobban öltözött pasit, nagyobb karokkal, jobb testtel, aztán már ugrik is rá gondolkodás nélkül :D Aztán ugyanez a kövinél, újra, újra és újra :D

2023. okt. 18. 21:22
 26/31 anonim ***** válasza:
91%

A lényegen nem változtat kedves kérdező. Ha egy adott nő válogathat, akkor miért ne válasszon olyat aki minden szempontból az ideálja?

Ha ő tetszik több férfinek, logikus hogy azt fogja választani aki neki is szimpatikusabb.

Az meg hogy esetleg te sikertelen vagy a randizás terén, ne a nők hibája legyen már akik esetleg tudnak válogatni. Talán inkább fejleszd magad, járj el te is sportolni, tűnj ki a tömegből valamivel..többre mennél ezekkel, mint az itteni siránkozással. :)

2023. okt. 19. 07:45
 27/31 anonim ***** válasza:

Nekem akkor eddig tök átlagos pasijaim voltak. Sőt elmondom neked hogy volt olyan párom aki 150 kg volt miközben èn a 178 cm magasságomhoz 70 kg voltam.

A mostani párom is 95 kg. Ő nem teljesen átlag a testékszerei miatt, de hidd el sok ember meg pont ezért utasította vissza. Pedig egy csupaszív ember, akit nagyon lehet szeretni. Csak kicsit különc a megjelenése.

2023. okt. 19. 07:53
 28/31 A kérdező kommentje:

De most itt a kérdésnél eredetileg elsősorban arról volt szó, hogy egy teljesen átlagos nő is nevetve kacsingathat felfele, kikérve magának hogy átlagos srácok nála miért próbálkoznak. Eközben ha egy Brad Pitt kinézetű ember csinálja ezt, akkor felvannak háborodva, hogy neki csak az instanők kellenek, és az átlagosakat leszarja.

2023. okt. 19. 10:05
 29/31 anonim ***** válasza:

Hát figyelj itt a nők nem igazán szoktak ezen háborogni, 100 ilyen posztból van egy talán amit nő ír ki..

Itt rendszerint a férfiak vannak ezen fenn akadva. :)

Egyébként meg azért mert te valakit átlagosnak titulálsz és ennek ellenére összejön egy tőled jobb pasival, (bocsi hogy ezt így fogalmazom meg), még nem rossz ember. És a "jobb" pasi is lehet vicces, kedves jófej pasi.

Nem igazán értem ezeket az általánosításokat sose..

2023. okt. 19. 10:10
 30/31 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy úgy könnyebb érvényesíteni a mondandóját néhány embernek, ha beleszövik, hogy "ne siránkozzál már, biztos ronda vagy azért", nekik üzenném, hogy az, hogy megkérdezek valamit, még nem biztos, hogy saját magammal kapcsolatos. Megkérdezhettem volna azt is, hogy fair-e hogy a tanároknál többet keres egy kasszás Erzsi, az sem jelentené azt, hogy tanár vagyok, és "sír a szám". Szóval erről ennyit, ezt a kérdést sem azért tettem ki, amit néhány ember hisz, tehát hogy sorra, az összes lány aki szembejön velem az elutasít, és most hisztizek...

Azért tettem ki, mert ezt látom, hallom ismerősöktől/barátoktól, akár itt is lehet ilyen csomó kérdést olvasni.

Illetve, nem is azt mondtam, hogy az átlag feletti, magára adó nő szánalomból randizzon egy gnómmal. Nyilván lehetnek elvárásai, (mint mindenkinek) megtalálja a hasonlóan igényes párját, tök jó. Nem ebbe kötöttem bele szerintem.

Arról a kettősségről beszélek,(amit eddig szerintem senki nem tudott megmagyarázni itt, elegánsan a szőnyeg alá söpörtük, és arra lett terelve a téma, hogy a kérdezőt elutasították és haragszik a nőkre) hogy egy átlagos lány is szinte 0 erőfeszítéssel leakaszt magának egy nála jóval jobb pasit, de ha egy srác egy kicsit szebb barátnőt, akkor ő először:

-Szedjen fel 20 kg izmot

-Legyen átlagon felüli humora

-Legyen 700 millió barátja, hogy lehessen látni, hogy népszerű, de ugyanakkor a sértődés is beindul hogy lányt elhanyagolják, ha szakít rájuk időt.

Ugyanez a társkeresőkön.

Átlagos Fannika, és átlagos Józsika felregisztrálnak. Fannikának bármit csinál, arra is lesznek jelentkezők. Kitesz pár segges képet, bemutatkozást nem ír, minek ugye, de ha annyit írna, hogy "hmm nem tudom mit írjak, unalmas vagyok, mhm jahhh" az is jó, és várhatja nyugodtan a sült galambot. Átlagos Józsika költsön fotóstudiós képekre minimum, kisregény bemutatkozás alap, stb., és akkor talán lesz évente 2db match-e, de az a kettő is olyan lányoktól, akiket csak reménytelenségében húzott jobbra, és nem is tetszik neki.

2023. okt. 19. 15:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!