Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, akiknek nem jutott jó pasi! Miért nem éritek be velünk kevésbé jó pasikkal és lehetnénk együtt boldogak?
Mikor vesztek már észre minket, mikor tör már ki a szerelem?
Igen, nem vagyunk szépek. Nem vagyunk pénzesek. Talán humorosak sem. De nagyon tudunk szeretni mi is. Itt vagyunk mi is!
F/32
Szerelem? Szeretet? Érdek nélkül, a jelenkorban? Ébredj fel inkább, ezek a dolgok nem így működnek. Főleg mostanra.
Mondanám hogy vegyél egy kutyát, de igazából nagyobb állatbarát vagyok mint emberbarát, és nem lennék meggyőződve hogy értelmes, felelősségteljes döntéseket hozó gazdihoz kerülne.
nem érjük be, mert van egy szinvonal ami alá biztosan nem mennék.
biztosan azért nem vesznek észre, mert a léc alatt vagy nem gondolod?
talán nálad is van egy norma, te sem látsz az alá nem?
vagy neked már mindegy?
te lennél mindegy pasi, éreznéd magad úgy, hogy te csak azért vagy és addig vagy amig a jó pasi meg nem érzkezik?
Egy nőt nem tesz az boldoggá, hogy valaki rendszeresen beleürít. Ez a nagyon tudtok szeretni meg ennyiben ki is merül.
Volt ilyen kollégám, aki úgy gondolkodott, mint te. Hála az égnek már kirúgták.
Mikor jött, még azt hittem, hogy egy kis szerencsétlen, de alapvetően jóindulatú pali. Bemutattam egy szingli kolléganőnek. Egy csinos, 30 éves, talpraesett, végtelenül kedves nő. A kolléga úr nagy flegmán odaböfögte másnap, hogy ő nem ilyen nőt képzelt el maga mellé, különben is öreg és köver, amúgy meg szült is már, és az nála kizáró ok. Még be volt sértődve, hogy ő magasabb szinten van, mit képzeltem, hogy ő meg egy ilyen nő... De ha már... Akkor szokta látni velem a lányomat, neki mutassam be, vele inkább tudna mit kezdeni. Akkor volt a lányom 14 éves. Nem értette, mi a bajom, hisz ennyi idősen már azzal szexel, akivel akar.
Akkor jól megtanultam, hogy aki 30 felett egyedül van, az tényleg okkal nem kell senkinek.
Na kb ez a színvonal itt is, mint akiről írtál, és nem értik, mi a gond ezzel....
🤢🤢🤢🤢🤮🤮🤮🤮
Nemrég ért véget a kapcsolatom valakivel, akiért nem nagyon álltak sorba a nők korábban. Totál beleszerettem, állítóag ő is belém és egy darabig tényleg nagyon tudott szeretni. Aztán megszokta, hogy vagyok neki, és már nem annyira. Aztán jött, hogy ő tulajdonképpen nem is akart párkapcsolatot, meg képtelen az elköteleződésre. Ő megszokta, hogy egyedül van, és számára teher egy párkapcsolat.
Hát, talán ezért...
18. én is olyanba futottam bele akinek jobb lett volna ha egyedül van, belekényelmesedett a kapcsolatba és a végén még nekem kellett kimondani hogy vége, még arra is képtelen volt, hogy megmondja, annyi kitött a száján, hogy te sem akarsz egyedül és én se, na hagyjuk azért még nincs a b oldal képben :-)
aki párkapcsolatot akar az tegye fel magának azt a kérdést, hogy tényleg ezt akarom, vagy csak easy szex, vagy társalkodó nőt, vagy kiránduló akárkit, vagy mitottém milyen titulust, soknak fogalma sincs mit takar egy párkapcsolat, én teszted töltettnék ki velük, hogy egyáltalán alkalmasak-e arra, hogy kapcsolatban éljenek..tényleg, ez lesz a beugró, alkalmas teszt kitöltése hurrrááá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!