Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A randi végén még puszit sem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A randi végén még puszit sem adott (az elején sem…). Hogyan kell kezelni egy bátortalan férfit?

Figyelt kérdés
Találkoztam egy férfival, aki nagyon jófej csak kicsit bátortalan. Pedig jó adottságai vannak, helyes, okos stb… Valószínűleg a félénksége miatt volt az, hogy még puszit sem adott (láttam rajta, hogy nem tudja mit kéne/nem kéne csinálnia és zavarban van). Ilyen esetben nekem kéne kezdeményezni? Igazából nem vagyok az a típusú nő aki nyomul az elején, én inkább a férfitól várnám ezt el.

2023. okt. 15. 13:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem bátortalan, hanem udvarias, ugyanis a köszönést a nő kezdeményezi, a nő nyújt először kezet és ha akar, akkor a nő ad először puszit.
2023. okt. 15. 17:49
 12/16 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat!

Egyébként magát a köszönést nem a nő kezdeményezi.:) A férfinak kell előre köszönnie.

2023. okt. 16. 10:33
 13/16 anonim ***** válasza:
52%

12.

"Kell"(?) Ez valami kőbe vésett babona?

2023. okt. 16. 10:46
 14/16 A kérdező kommentje:
Az illem szerint így van, az más kérdés hogy mennyire tartják ezt be manapság.
2023. okt. 16. 12:23
 15/16 anonim ***** válasza:
60%

14.

Milyen kellemes is az, ha az "illem" pont úgy jön ki, hogy neked ne kelljen tenni semmit, és minden a másik felelőssége.

2023. okt. 16. 12:24
 16/16 anonim ***** válasza:
12- Valöban, a köszöntés szót kellett volna használnom.
2023. okt. 16. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!