Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, ti haverkodnátok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti haverkodnátok olyan csajjal, aki abszolút nem jön be? Tehát olyannal akit még képzeletben sem kennétek meg?

Figyelt kérdés

A kérdésem arra irányul, hogy eddig így tudtam, hogy a férfiak csak olyan lányokkal baratkoznak, akikkel eltudnának képzelni többet is? Haverként tudtok lányra nézni?

Tényleg érdekel, kérlek fejtsétek ki bővebben!

2023. okt. 10. 23:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok barátkozós típus, de inkább a személyiséget nézem a nőknél, mint az egyéb érdekeket, így igen.
2023. okt. 11. 07:08
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát én aztán senkinem nem jövök be a világon :D És sokszor voltak fiú barátaim, sosem nyomultak rám még ittasan sem, nagyon nem kellettem nekik :D
2023. okt. 11. 07:50
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Épp ellenkezőleg, olyan lányokkal barátkozok, akik külsőre nem jönnek be, csak belsőre

Aki külsőre és belsőre is bejön annál kezdeményezek, ha meg visszautasít, akkor nem fogok barátkozni vele mert pl fájdalmas lenne közelről átélni, hogy párja lesz miután engem visszautasított, stb.

Persze pl tiniként ez még nem ennyire elkülöníthető, mert ott máshogy működnek ezek a dolgok

2023. okt. 11. 08:15
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Amellett, hogy leszögezném: távol áll tőlem az ilyen szexista, suttyó hozzáállás és hangnem, ahogy te beszélsz a nőkről, a válaszom: természetesen. Egy barátságnál nem kritérium, hogy folyamatosan merevedést okozzon a célszemély látványa, és attól, mert az illetőnek vaginája van, még miért ne lehetne vele barátságot kialakítani?
2023. okt. 11. 09:12
 15/19 anonim ***** válasza:
40%

Amúgy a megkenni azt is jelenti, hogy megverni. De csak most vettem észre, hogy ezt a szót használtad.

#1 voltam.

2023. okt. 11. 09:33
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Most akkor ne legyen lány barátom, mert senkivel se tudnám elképzelni? :DDDD

Persze.., Életemben kb 3 lány barátom volt, akivel el tudtam volna képzelni többet, de ezeket is bőven sok éves baráti kapcsolat után realizáltam, egy beszélgetés alkalmával.

Nincs olyan, hogy a pasik, az emberek. Egyének vannak. 8 milliárd egyedi elme. Mindenki más személyiség. A barátkozás pedig nagyon égetően személyiség alapú.

2023. okt. 11. 10:14
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
"Megkenni "( zsargon nyelv) nem pedig virag!!= lefizetni
2023. okt. 11. 11:12
 18/19 anonim ***** válasza:
Mert valakit szepnek talalok mellette kedvelhetem is , es egy kapcsolatban a parod a baratod is legyen ez fontos. F
2023. okt. 11. 11:13
 19/19 anonim ***** válasza:
A környezetemben mindenki tudja rólam, ha egy csajjal csak haverkodok, akkor azt már nem akarom felszedni valamiért, viszont valamiért elengedni sem akarom.
2023. okt. 17. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!