Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti haverkodnátok olyan csajjal, aki abszolút nem jön be? Tehát olyannal akit még képzeletben sem kennétek meg?
A kérdésem arra irányul, hogy eddig így tudtam, hogy a férfiak csak olyan lányokkal baratkoznak, akikkel eltudnának képzelni többet is? Haverként tudtok lányra nézni?
Tényleg érdekel, kérlek fejtsétek ki bővebben!
Épp ellenkezőleg, olyan lányokkal barátkozok, akik külsőre nem jönnek be, csak belsőre
Aki külsőre és belsőre is bejön annál kezdeményezek, ha meg visszautasít, akkor nem fogok barátkozni vele mert pl fájdalmas lenne közelről átélni, hogy párja lesz miután engem visszautasított, stb.
Persze pl tiniként ez még nem ennyire elkülöníthető, mert ott máshogy működnek ezek a dolgok
Amúgy a megkenni azt is jelenti, hogy megverni. De csak most vettem észre, hogy ezt a szót használtad.
#1 voltam.
Most akkor ne legyen lány barátom, mert senkivel se tudnám elképzelni? :DDDD
Persze.., Életemben kb 3 lány barátom volt, akivel el tudtam volna képzelni többet, de ezeket is bőven sok éves baráti kapcsolat után realizáltam, egy beszélgetés alkalmával.
Nincs olyan, hogy a pasik, az emberek. Egyének vannak. 8 milliárd egyedi elme. Mindenki más személyiség. A barátkozás pedig nagyon égetően személyiség alapú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!