Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarországon hol ismerkedhetnék Ázsiai fiúkkal?
Figyelt kérdés
14/L vagyok.Barátkozni/ismerkedni szeretnék neten keresztül velük.Köszönöm a válaszokat:)2010. okt. 18. 15:47
11/18 A kérdező kommentje:
-.- Az Ázsiai kultúrák igen is jók,nem majmolom őket azért mert elismerem.Viszont nem vagyok kis ribi,a korom miatt nem kellene lenézni.Viszont nem tudom hogy minek írsz,ha nem a kérdésre válaszolsz.
2010. okt. 18. 20:48
12/18 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne. Én is szeretem az ázsiai fiúkat. :)
14/L
13/18 anonim válasza:
Barátnőm szegeden tanul, azt mondja, hogy 10 pasiból 8 ázsiai. Főleg japán, koreai. Nyamm :) Kár, hogy olyan messze van. Amúgy szintén 14/L
14/18 A kérdező kommentje:
:) Nekem is van egy Szegedi barátnőm,az ő évfolyamában is vannak japánok:P Innen is messze van Szeged:S Tb környékén lakok,nem akarod rendes várost írni :D
2010. okt. 18. 21:35
15/18 anonim válasza:
Yume.. Lennék a barátnőd helyében. :)
16/18 anonim válasza:
Youkoso!
ha még se találsz ázsiai pasit, akkor regelj egy társkeresőre. Van egy társkereső ahol nagyon de nagyon sok ázsiai van ^^ , persze mindenki külföldi, :D de ha jön a szerelem akkor a távolság kinek akadály? :D
www.japancupid.com
(Van fenn pár magyar országi ázsiai is., japánok.)
Probálkozz ^^
Sayounara.
17/18 A kérdező kommentje:
Arigatou Gozaimasu^^ megnézem:D
2010. okt. 19. 18:27
18/18 anonim válasza:
én is Tb-i vagyok ^^
a plázába van a kínai étterem:D
meg alapból szoktam látni az útcán ázsiaiakat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!