Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mennyi esélyem van?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyi esélyem van?

Figyelt kérdés

Sziasztok !

A helyzet a következő .

32 éves vagyok , rendes munkával, autóval, házzal, nagy motorral.

Találtam most a Tinderen egy nőt aki nagyon megtetszett és én emlékeztem rá ( persze ő nem ) hogy anno amikor 20 -on évesek voltunk már beszéltünk ... De semmi komoly nem volt.

Most hogy újra belebotlottam, visszairt nekem és az a bajom hogy találkozni, randizni nem akar mert fél éve lépett ki egy 5 éves kapcsolatból . Ezért most a fejébe vette hogy senki nem kell neki.

3 nappal ezelőtt volt a szülinapja, ezért én kideritettem hol lakik és tiszteletben tartva hogy találkozni nem akar vittem neki a kedvenc virágát meg egy csokit egy üdvözlő kártyával amit az ablakában hagytam . Meg is találta , nagyon tetszett neki , és annyi történt hogy beszélgetünk tovább .... Szerintetek ? Esély latolgatás ?

2023. szept. 28. 01:25
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem akar randizni meg találkozni, de fent van Tinderen?

Nem szeretnélek elszomroítani, de valószínüleg VELED nem akar találkozni, és ezen nem fog segíteni semmilyen virág meg csoki sem.

2023. szept. 28. 01:32
 2/8 anonim ***** válasza:
80%

ijesztő vagy normális csaj nem jön össze veled mert nyomozol ez amolyan stalker.

ez a csaj ok nak tűnik mert nem ül bele az első f* ami szembe jön, nem sok esélyed van.

mivel tudod hol lakik lehet fél és e miatt kedves továbbra is.

2023. szept. 28. 02:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

…bírom, hogy ha valaki nemet mond, akkor is van olyan (te) aki ebbe képtelen belenyugodni és nyomul, nyomoz és erőszakoskodik. Itt a kérdéseivel, ott virágával… a nem az nem… meg kellene érteni, ha akkora felnőtt vagy, mert agyilag eszerint nem.

(Az persze megint egy érdekes kérdés, hogy minek a vergődő csajnak a tinder, de még nőként is azt gondolom, amit itt sokan: egotunning, elcsetelget, élvezi a bókokat aztán ez kb ki is merül ennyiben. Nem OK valahol ez sem, mert esetleg másokban reményt kelt, de ez van, normális ember elfogadja a nemet is és felismeri azt is, ha valaki valamit nem vesz komolyan vagy nem veszi ÚGY komolyan, ahogy a másiknak megfelel).

Tök egyszerű: megmondta, nem akar találkozni, egyet tehetsz: felfogod, tiszteletben tartod és továbblépsz.

(Sokkot kapnék, ha a netes ismerősöm nyomozgatna… ez ijesztő és ha ezt nem érted, akkor kend a hajadra a házad meg a motorod, betegen, kisajátítóan viselkedsz… nem veszed tudomásul a nemet és nyomozol… elmebeteg…)

2023. szept. 28. 06:52
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

"ezért én kideritettem hol lakik "

Ez igen ijesztő! Mint valami beteg mániákus.

2023. szept. 28. 06:57
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Hu de felelmetes ez a tortenet. Csaj helyeben mar rettegnek.
2023. szept. 28. 08:22
 6/8 anonim ***** válasza:
40%

Huuuuu de félelmetes huuuuuuuu.

Nem

Hagyd a fenébe, kár erőlködni annak mindig beszarás a vége.

2023. szept. 28. 08:44
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

"a bajom hogy találkozni, randizni nem akar mert fél éve lépett ki egy 5 éves kapcsolatból . Ezért most a fejébe vette hogy senki nem kell neki."

Írd meg neki, hogy neked sem kapcsolatra kell, hanem csak amolyan szabadidős tevékenységnek.

Bár ezzel az idióta simpeléssel kb. már egy csomagküldő futárig túrtad le magad, szóval ha lett volna bármire is esêlyed, most már biztosan nincs.

2023. szept. 28. 10:15
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Társkeresőn találtad meg, de nyilván nem ismerkedik 🤣🤣 Ha egy csaj azt mondja, hogy nem akar kapcsolatot, akkor az azt jelenti, veled nem akar. Én is voltam már így. Ilyen esetben, ha amúgy szerencséd van, egy szexre lehet esélyed, de nem többre és az se biztos. Tehát ilyenkor nem a kapcsolatban kell bízni, hanem szexre bepróbálkozni, és ha arra se nyitott, hagyni.

De ez a lakáskinyomozás szerintem őszintén szólva elég para dolog. Szóval ezzel még a szextől is garantáltan elvágtad magad. Csaj meg valszeg attól retteg, mikor jelensz meg a kapuja előtt, emiatt nyilván nem mer elutasítani, így úgy csinál, mintha talonban tartana téged, közben már régen red flag van

2023. szept. 28. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!