Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sracok, hogy lehet a legkonnyebben lanyt talalni csak szexre?
Nagyon könnyű:
1. Szüless jóképűnek.
2. Szüless magasnak.
3. Nőj fel jól szocializáltként.
Szórakozóhelyen sokkal egyszerűbb, mint társkeresőn(befektetett idő függvényében). Viszont ott nagyon tökösnek kell lenni, adott esetben gátlástalannak.
Pl volt olyan hogy egy csaj egy sráccal táncolt, én meg odamentem, leszartam a srácot, elkezdtem táncolni a csajjal, aztán lesmároltam. Simán lehetett volna a barátja is akár, de részeg voltam és nem érdekelt. De még így is úgy érzem, hogy nagyon gáz lehettem a srác szemében, mert betolakodtam a személyes terükbe.
Na mindegy végül egy több hónapos szexkapcsolat lett belőle, szóval nagyon örülök hogy megtettem, de legtöbbször nem nagyon van bátorságom ilyet csinálni szórakozóhelyen(persze voltak már elutasítások is és azok tudnak kellemetlenek lenni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!