Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Sracok, hogy lehet a legkonnye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sracok, hogy lehet a legkonnyebben lanyt talalni csak szexre?

Figyelt kérdés
Eleg kezdo vagyok meg, de nagyon jo lenne mar egy csaj, akivel baratsag extrakkal lehetne. A fizetos ut szamomra is ismert, azt egyszer probaltam mar, nagyon nem azt keresem, hogy csak rolam szoljon a dolog (max. 3 percig, ha lanyon mulik a fizetes utan).

2023. szept. 26. 15:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Társ kereső simán téli van ilyen csajokkal akiket csak dugni kell, viszont jó testednek kell hogy legyen máskülönben is lehet találni de nem a top tire fog jelentkezni.
2023. szept. 26. 15:34
 2/6 anonim ***** válasza:
63%

Nagyon könnyű:

1. Szüless jóképűnek.

2. Szüless magasnak.

3. Nőj fel jól szocializáltként.

2023. szept. 26. 15:34
 3/6 A kérdező kommentje:
#2-es: Szerintem az utolso ketto pipa, elsot azert nem mondanam egyertelmuen, de nem vagyok azert remenytelen. :)
2023. szept. 26. 15:36
 4/6 anonim ***** válasza:
72%

Szórakozóhelyen sokkal egyszerűbb, mint társkeresőn(befektetett idő függvényében). Viszont ott nagyon tökösnek kell lenni, adott esetben gátlástalannak.

Pl volt olyan hogy egy csaj egy sráccal táncolt, én meg odamentem, leszartam a srácot, elkezdtem táncolni a csajjal, aztán lesmároltam. Simán lehetett volna a barátja is akár, de részeg voltam és nem érdekelt. De még így is úgy érzem, hogy nagyon gáz lehettem a srác szemében, mert betolakodtam a személyes terükbe.

Na mindegy végül egy több hónapos szexkapcsolat lett belőle, szóval nagyon örülök hogy megtettem, de legtöbbször nem nagyon van bátorságom ilyet csinálni szórakozóhelyen(persze voltak már elutasítások is és azok tudnak kellemetlenek lenni)

2023. szept. 26. 15:41
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Legyél őszinte mondd ki kerek-perec ezt keresed, hidd el fogsz találni olyant aki szintén ezt keresi nőként
2023. szept. 26. 16:32
 6/6 anonim ***** válasza:
76%
Akinek ez tényleg könnyen megy, annak nem itt kell kérdezgetnie ezt, mint egy világtalan fogyatékosnak.
2023. szept. 26. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!