Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Mi volt az a leghosszabb időszak ameddig próbálkoztatok egy hölgynél?
Figyelt kérdés
Meddig nem adtátok fel és miért? S ez mennyi ideig tartott?2023. szept. 20. 07:43
1/6 anonim válasza:
Ameddig munkakapcsolatban voltunk 1 évig,
2/6 anonim válasza:
de nem kőkeményen zúdítottam rá, hogy "akarom".
4/6 anonim válasza:
3 év, nagyon úgy néz ki hogy eredménytelenül.
6/6 anonim válasza:
Semennyi, soha nem udvaroltam, de mégcsak nem is flörtöltem. Az összes barátnőm engem "szedett fel". Talán nagyképűen hangzik és azt a látszatott kelti, hogy Adonis lennék, de nem így van. Tök átlagos srác vagyok, nem vagyok magas, kigyúrt, divatos, pénzes stb. Csupán soha nem motiváltak a nők annyira, hogy én magamtól lépéseket tegyek. Ha ők közeledtek és nekem is bejönnek, akkor csak hagyom magam elcsábítani. Ha nem jön be az adott lány, akkor simán csak hűvös maradok, tartom a távot mintha nem venném észre a jeleket és nem reagálok a flörtre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!