Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Másnak is mondta férfi első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is mondta férfi első randi végén hogy szereti? Másnap meg hogy imádja? Előtte neten ismerkedtünk. Azt mondta túl érzelmes, romantikus. De kicsit sok a "bók" amiket ír.

Figyelt kérdés
2023. szept. 19. 15:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt egy ilyen randipartnerem. Első randi után már hú, de nagyon odavan értem, aztán kérdezgette, hogy ez nem túl sok nekem? Egyszer csak mondtam, hogy de, bocs, ez túl sok. Akkor meg besértődött, hogy hát igen, én biztos nem vagyok ahhoz hozzászokva, hogy egy férfi kimutassa az érzelmeit, mert az átlag férfi ugye nem ilyen. Kérdeztem, hogy első randi után milyen érzelmekről beszélünk?

Találkoztam még egyszer vele, kiderült, hogy egy csomó dologra nem is emlékszik, amit mondtam neki.

Az ilyen ember nem a valódi személlyel van kapcsolatban, hanem azzal, akit a fejében elképzel. Azt már feleségül is vette, csak a probléma az, hogy a valódi emberre viszont nem figyel. Aztán, ha kiderül, hogy a valódi személy nem olyan, mint a fejében létező álomkép, akkor a másikra lesz dühös. Így működnek ezek.

2023. szept. 19. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!