Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha egy lány 18 évesen még nem smárolt? Vagy ha még nem volt barátja?
Nem Ciki szerintem sem,attól is függ persze hogy mit mondank mások, mert a cikiség mindig a társaságtól függ.Ha te nem érzed annak akkor semmiképp sem :D. Amugy meg ha most nem találok rá a szerelmemre, lehet nekem sem lett volna egyetemig senkim. A csókról meg annyit hogy 1 max 2 alkalommal ugy ki lehet tanulni ha olyannal vagy akiben bízol és segít... hogy khm ne kelljen részeltezni milyen jól meg lehet azt tanulni, és egy fiúnak nagyon megtisztelő ha neked ő az első csókod... nagy szó.. minden pasi odáig lenne.. én mondom lassan 18 fiú vagyok.. ráérsz
csak megfontoltan és ügyesen!
Ciki? Viccelsz? Sztem a legnagyobb erény! A normális pasik sokkal többre fognak tartani, mint azt aki 14 évesen már 6 pasival ,,büszkélkedik". Én 21 vagyok, és nem volt még se kapcsolat, se csók, semmi:) pedig a normálisak közé sorolom magam. Nem érzem h ciki lenn, de nagyon szeretnék már vkit maam mellé:)
21 éves pasi:)
Két hét múlva leszek 18, normális vagyok, és nálam se volt még semmi. Sztem az cikibb, ha 14 vagy, és már a fél város végig ment rajtad... Mondjuk én mindig is szembe mentem a tömeggel, szóval kicsit olyan "már csak azért se" is a dolog :)
Egyébként meg a mai pasik (már amelyik tisztában van a nemi hovatartozásával...) tényleg elég éretlenek... Vagy csak én vagyok túl válogatós?
Az én közösségemben ciki lenne 18/F
És mielőtt elkezdenétek prostizni az ismerőseim nem azok, csak én szimplán cikinek érezném, ha 18 évesen nem csókolóztam volna... Tényleg gondolj bele vajon miért csinálják már a 14-15 évesek... És az, hogy nem éreztél még senkivel olyan érzelmi kötődést, amit viszonzott szerelemnek hívnak, ez még gázabb, de te tudod. És amíg nem csókoltál meg senkit addig hiszed olyan érzelem nélkülinek, hogy smárásnak hívod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!